desire nymark - Banneri

Tänään olen pärjännyt yksin tämän raskauden kanssa tasan 130 päivää, ilman minkäänlaista tukea puolisoltani. Ennen sitä olen yksin taistellut monien keskenmenojen kanssa yksin, ilman puolison tukea. En enää muista miten monta kertaa olen ollut yksin sairaalassa, ilman puolisoa tai puolison tukea. Tänään osaan sanoa että olen ylpeä itsestäni. Olen tullut tähän asti yksin, ja nyt tiedän että tulen aina pärjäämään yksin, ilman puolisoa. Minulla on niin hyvä tukiverkosto että en tarvitse puolisoa.

Tänään raja tuli vastaan, tai oikeastaan seinä. En jaksa leikkiä enää. Haluan keskittyä mun omaan sekä vauvan hyvinvointiin. Viisi päivää olen juossut eri sairaaloiden välissä, yksin. Puolisoni ei ole kysellyt minun tai vauvan vointia neljään päivän. Jos lapsen isä haluaa tietää miten minä tai vauva voi, hän saa kysyä. Jos hän haluaa nähdä minua odotusajan aikana, hän saa tulla kylään. Mieheni on kyllä pyytänyt anteeksi kun hän on mokannut, mutta seurauksia tai muuttumista käytökseen ei ole ollut. Nyt ne seuraukset tulevat. Virheistä pitää maksaa ja oppia, ne eivät saa toistua. Jos hän haluaa osallistua neuvolaan tai lääkäri käynteihin, hän saa osallistua. Jos hän haluaa saada tämän toimimaan, hänen pitää muuttua ja ottaa vastuutta. Jos hän haluaa pitää yhteyttä, hän pitää. Tähän asti minä olen hoitanut yhteydenpidon, ja hän vastaa silloin kun häntä huvittaa. Nyt hänellä on pallo, minä pysyn passiivisena.

Tältä vauvamaha näyttää RV17, jos olet kuiva ja aliravittu. Alavatsa kasvaa mutta lantio pienenee. On tätä vatsaa kuitenkin kiva silitellä. Olen oppinut että Ihmisiä ei voi muuttaa, niitten pitää itse muuttua. Annan hänelle mahdollisuuden, mutta en enää vaadi häneltä muuttumista. Tiedän että pärjään yksinhuoltajana hyvin, vaikka se olisikin rankkaa. Jos hän sitten haluaa nähdä vauvaa synnytyksen jälkeen, hän on tervetullut viettämään aikaa vauvan kanssa niin usein kun haluaa. Monet sanovat että miehet kasvaa isäksi vasta lapsen syntymän jälkeen. Toivon lapsen puolesta jyrkkää kasvamista miehen suunnalta, mutta se ei ikinä poista sitä tosiasiaa että hänestä ei ole aviomieheksi, eikä perheenisäksi.

Kommentit (16)

Mitä siin enää yrittämään. Miehen kiinnostus on kyllä niin olematon jos ei oo 4 päivää viittiny mitään kysyy. Älä vastaa sille enää, turhaan teet töitä sen eteen et miehelläs ois hyvä olla.

Miten monta päivää luulet et toi miehes on pitämättä yhteyttä ja mitä luulet tekosyyks? Voimia sinulle, ei varmasti ole helppoa käydä tollasen läpi yksin ilman puolisoa varsinkaan jos hän sitten olettaa saavansa nähdä lapsen ja että pompit hänen pillin mukaan urakkasi jälkeen!

Veikkaan että aikaisintaan maanantaina. Varmaan ollu vilkas viikonloppu täynnä menoja, niinku yleensä. Mitä tekosyihin tulee luulen että ei mitään, ei se ymmärrä et pitäs olla kiinnostunu vaan kääntää tilanteen niinpäin että miksi minä en oo mitään kertonu.

Suurella mielenkiinnolla ja kiinnostuksella oottelen mikä sen tekosyy tulee olemaan. 4 päivää kysymättä miten sul menee on todella paskamaista ja itsekästä käytöstä!!! Veikkaanpa että:

Puhelin rikki <- oishan se sun numeron saannu findilta, tai sitte ois ottanu yhteyttä facebookin kautta. Sinne voi kirjautua koneeltakin.

Kipeenä <- säki oot kipee ja jaksat vastata ja ilmoittaa miten menee. Ainoa hyvä syy ois kooma. Siin vaihees kiro sen perheenjäsenet alimpaan helvettiin jos ei oo sulle ilmoittanu mitään asiasta äläkä ikinä enää kerro niille mitään lapseen liittyviä asioita.

Ei oo ollu aikaa <- lapsi on sun sisällä ja lapselle pitää AINA OLLA AIKAA.

On toi sun miehesi niin saatanan epäkypsä ja sikamainen. Meinaatko oikeasti pyytää mukaan synnytykseen kaiken ton jälkeen? Marisee varmaa sielki et ois mielummin jollai festareilla…

Jos hän muuttuu näitten 5 jäljellä olevien kuukausien aikana, aijon kutsua häntä mukaan. Jos hän muuttuu haluan yrittää tulla kaiken tämän yli ja antaa lapselleni ydinperheen. Jos hän ei muutu, vastaan kyllä rehellisesti hänelle että olen synnyttymässä. Hän saa itse siinä vaiheessa kysyä aika tiheesti että oonko jo synnyttymässä jos meinaa tulla mukaan! Mutta en todellakaan pistä hänelle mitään viesti että NYT SYNNYTYS ALKAA, tuuppa sairaalaan.

Jos kukaan ei oo sitä sulle kertonu niin olet todella vahva ihminen ja susta tulee aivan varmasti hyvä äiti. Oot mielestäni tosi kypsä kun pystyt kaiken ton sikoilun jälkeen vielä antamaan miehelle mahdollisuuden muuttua ja osoittaa välittävänsä. Itse oisin jo estäny hänet enkä kutsuis ikinä mihinkää lapseen liittyvään!

Välinpitämättömyyden huippu jos ei viitti edes kysyä miten menee! Muut naiset vaatisivat miestä paikalle (sairaalaan siis) ja seki pitäs olla ihan ITSESTÄÄNSELVÄASIA että on paikalla! Tollaset ei ikinä muutu eikä kasva isäksi. Pitäs ensin kasvaa AIKUISEKSI.

Alussa yritin vaatia, nyt en enää jaksa pettyä. Sen takia parempi että ei edes ilmoita mitään miekkoselle jos makaan sairaalassa. Kyllähän se kysyy jos sitä kiinnostaa, mulla on aina puhelin mukana niin ei ikinä voi väittää että jättäisin vastaamatta tai valehtelisin että kaikki on hyvin.

Jos teille tulee huoltajuuskiista olet selvästi voiton puolella. Säilytä kaikki viestiketjut, puhelutiedot ym. Voit sitten lastenvalvojan luonna näyttä että mahdollisuuksia on annettu, mutta mies kyselee kerran viikossa miten jaksat jos edes sitäkään, muuten omat menot ja oma elämä menee aina lapsen ja sinun edelle! Sellasesta ei ole isäksi. Tsemppiä ja paranemisia!

Tottakai säilytän, pitäähän mun motivoida että millä tavalla on ollut välinpitämätön. Neuvolan tiedoissa lukee myös että ei ole kertaakaan osallistunu, vaikka miehen työpaikka on 3-4 kilsan päästä 🙂 kiitos tsempeistä ❤️

Teit hyvän päätöksen! Nyt sulla on ainakin mustaavalkoisella että miestä ei kiinnosta pätkän vertaa! Ei löydy hyväksyttävää syytä olla pitämättä yhteyttä neljään päivään jos nainen on tollasessa kunnossa! Kaukosuhteessakin (vaikka nainen ei raskaana) pidetään yhteyttä joka päivä…

Yleensä kehutaan raskaanaolevien naisien vatsoja mutta nyt on pakko sanoo et aika järkyttävä toi sun lantion koko! Tiputushan ei tuo rasvaa luihin ja olen lukenut blogiasi miten huonossa tilassa oot ollu. En silti odottanu et oisit noin ”pahan näkönen”. Jos miehesi on tietonen tilastasi eikä välitä eikä saavu sairaalaan kun makaat siellä hänestä ei todellakaan ole isäksi ja paskempaa aviomiestä saa ettiä! Tsemppiä sulle ja parempia oloja

Joo, pitäis nyt väkisinkin saada rasvaprossa nousemaan. Mutta minkäs teet ku kaikki lentää ylös 🙁 kiitos tsempeistä ❤️

On mulla tähän yrittmäsieenkin takaraja. Jos ei kysy mitään viikkoon en enää vastaa mitään, vasta lapsen syntymän jälkeen. En myöskään siinä vaiheessa enää pidä sen sukulaisiin/kavereihin yhteyttä. Ite mokas niin ei se ole oikein että laittaa muita urkkimaan tietoja 🙂 saavat sitten lukea blogissa miten menee jos kiinnostaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X