Desire Nymark - Hero Header

PREGGO UPDATE RV18 ❤️

Ovia pregnancy appin mukaan sikiö on bataattiperunan kokoinen. Korvat pistävät hieman ulos päästä ja silmät asettuvat paikoilleen. Nyt sikiö alka olla niin iso ja vahva että potkut tuntuvat. Vau.fi odotus appi kehottaa äitiä pitämään hyvää huolta henkisestä hyvinvoinnistaan ja varoittaa tulevista raskausarvista. Jos suunnittelee muuttoa sitä kannattaa tehdä hyvissä ajoin, ennen laskettua aikaa. Appi kehottaa äitiä ottamaan paljon vatsa kuvia, ja kysyy jos jo ollaan päätetty kenelle kerrotaan vauvan sukupuolta ja nimivaihtoehtoja.

Paino? 56kg (aloituspaino 53kg)

Vatsan koko? Välillä alavatsa näyttää tosi isolta ja pyöreeltä, välillä taas ei näy melkein ollenkaan. Riippuu toki millainen mun vointi on ollu sen päivän aikana.

Olo? Kipeä ja tukala. Veristä tiputtelua, verta nenästä, pahoinvointia ja oksentelua, alavatsakipuja etenkin oikealla,  alaselkäkipuja, päänsärkyjä sekä migreenikohtauksia. Hiukset ei kasva, hormooniakne pahentunut, väsymys mutta ei saa nukkuttua pidempään kuin tunnin pätkissä.

Sairaalakäynnit? Neuvola, neuvolalääkäri, sairaalanvuodeosasto, tiputus, 2kpl labrakokeita mutta ei tulehduksia, ultra naistenpolilla sikiöllä kaikki ok mutta ei halua liikkua aktiivisesti

Sikiön liikkeet? Tuntuvat voimakkaammin kuin viime viikolla, mutta ei yhtä usein. Sikiö on ilmeisesti yhtä väsynyt kun äitinsä ?

Fiilikset? Väsynyt ja uupunut, talon remontti vie voimia, kyllästynyt tähän oloon, tulevaisuus pelottaa, katkera koska mies ei osallistu mihinkään. Innokkaasti olen kuitenkin katsellut lastentarvikkeita ja suunnitellut lastenhuonetta, yritän pysyä positiivisena. Lasken päiviä synnytykseen!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä