desire nymark - Banneri

RV13 farkut rupesivat kiristämään ja vaihdoin farkkuleggingsseihin sekä freddy WR.UP mallisiin housuihin. RV15 nappi lensi freddyistä, selkee merkki että nyt pitäisi hankkia ekat mamma farkut. Porvoon H&M myymälästä ei löytynyt äitiysvaate osastoa, kappahlin ja lindexin valikoima ei miellyttänyt ja elloksessa äippäfarkut olivat törkeen hintaisia (puhutaan 100€ luokkaa). Suuntasin jumboon mistä löytyi pienen pieni äitiysvaate osasto H&M:ässä.

Ostin 3 paria, ja luulen näitten riittävän koko odotusajan. Mustat sekä siniset MAMA Shaping skinny jeansit jotka maksoivat 59,99€/kpl ja yhdet harmaat MAMA Super skinny jeansit 29,99€. Näistä jälkimmäiset joustaa enemmän ja ovat mukavemmat jalassa. H&M:än kaikissa Mama farkuissa on mahapussi, joka ensin vähän epäilytti mutta on ihan mukavan tuntuinen ja lämmittää kivasti (talvivauvaa odottaville vinvink). Eivät lörpötä pepussa vaan ovat oikeasti tiukat ja näyttävät päällä ihan normi farkuilta.

Antaisin kuitenkin sellaisen neuvon että menkää sovittamaan. Ennen raskautta olin kokoa 27/32, tai S/36. Nappasin siis S/36 koon Mama farkut mukaan pukukoppiin mutta ne olivat aivan liian isot! Jouduin siirtymään kokoon Xs/34, eivät nekään ihan kireet ollu mutta pienempää kokoa ei sitten ollut tarjolla. Nämä olivat mukavimmat, tyylikkäimmät sekä ehdottomasti halvimmat äitiysfarkut mitkä löysin. Laadusta en vielä oikein tiedä, lapussa lukee made in bangladesh. Toisaalta näitä käytetään sen 4-5 kuukautta, itse olen tyytyväinen jos kestää sen verran.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X