desire nymark - Banneri

Kohta olisi rakenneultran aika, ja päätimme mieheni kanssa jo heti alussa että haluamme tietää sukupuolen (minä vihaan yllätyksiä ja olen kärsimätön). Kumpaa toivomme? Pojille löytyy hienoja nimiä, tytöille taas niin suloisia vaatteita joten ei väliä. Pikkusiskoni toivoo kovasti tyttöä niin että saisi leikkikaverin, veljeni taas poikaa kenen kanssa voisi ajella traktoria. Ennen kuin asia varmistuu tässä muutamia omituisia tapoja ennustaa lapsen sukupuoli.

Jos vatsasi on kovin ylhäällä, vauva on todennäköisesti tyttö. Jos taas alhaalla, tulossa on poika. Poika

Legendan mukaan yli 140 sykettä minutissa tarkoittaa tyttöä ja alle 140 poikaa. Tyttö

Makeanhimo tarkoittaa että tyttö olisi tulossa. Jos mielit taas kaikkea suolaista ja hapanta, tulossa on poika. Poika

Legendan mukaan Maya-intiaanit määrittelivät vauvan sukupuolen äidin iästä synnytyshetkellä ja synnytysvuodesta. Jos molemmat luvut ovat joko parillisia tai parittomia, tulossa on pikku-prinsessa. Jos toinen luvuista on parillinen ja toinen pariton, luvassa on pikku-prinssi. Tyttö

Jos naamasi kukkii kuin kevätniitty, voit syyttää siitä tulevaa tyttö-vauvaa. Uskomuksen mukaan tyttö vie äidiltään kauneuden, joten siitä finnit. Selkeä tyttö

Ota kihlasormuksesi (tai muu sormus) ja pujota se naruun. Roikota sormusta narussa vatsasi päällä. Jos sormus pyörii ympyrää voit odottaa poikavauvaa, edes-taas -liike ennustaa tyttövauvaa. Poika

Kova pahoinvointi viittaa tyttöä. Selkeä tyttö

Jos tuleva isä lihoo odotusaikana, tulossa on tyttö. Jos paino pysyy samana on poika tiedossa. Poika

Jos tuleva äiti on hyvällä tuulella tulossa on poika. Jos äiti taas on kärttyinen ja itkee paljon on tyttö tulossa. Selkeä tyttö

Päänsäryt viittaavat että olisi poika tulossa. Poika

Jos äidin nenä turpoaa odotusaikana, tulossa on poika. Tyttö

Jos säärikarvasi kasvaa huikeeta vauhtia ja olet karvainen kun apina luvassa on poika. Poika

Loistavat rakastajat saavat tyttölapsia. Tyttö, jos miehestäni kiinni

Tyttö 7 / Poika 6, eli vanhojen uskomuksien mukaan meille olisi tulossa tyttö ?. Itselläni on jo kauan ollut semmoinen fiilis että tyttö sieltä tulee vaikka en osaa perustella sitä millään tavalla. Minulla ei oikeasti ole väliä kumpaa sieltä tulee, kunhan tällä kertaa sieltä vaan tulisi joku ja hän olisi terve! 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X