desire nymark - Banneri

Luin artikkelin missä mainittiin että koirat pystyvät herkän hajuaistinsa ansiosta haistamaan naisen hormooneissa muutoksen ja vaistoamaan että emäntä olisi raskaana. Meillä on kolme vuotias pitbull narttu ja rupesin miettimään hänen käytöstä. Ennen kun tiesin raskaudesta itse huomasin miten koiramme tuojotti mua vähän vinoon, ihan kun olisi miettinyt että mammassa on jotain uutta ja erikoista. Sitten tuli omituisen rauhallinen käytös. Muuten niin energinen koiramme ei enää saannut niitä hepuleita ja energia piikkejä mun kanssa, pelkästään mieheni lähellä.

Nyt Didi ramppaa mun perässä koko ajan. Jos menen vessaan tai suihkuun hän odottaa minua oven ulkopuolella. Selkeästi suojelee ja haluaa varmistaa että mammalla on kaikki hyvin. Ennen meidän koiruksella ei ollut minkään näköistä vahtikoira ainesta, mutta luoja sentään jos joku nykyään pimputtaa ovikelloa. Didi kyllä ilmoitta mammalle ja oikein monta kertaa että täällä on joku vieras. Ennen hän suostui nukkumaan lattialla, mutta sekään ei ole vaihtoehto enää. Lempipaikka on mun vieressä, ja pää vatsani päällä.

Tähän asti Didi on ollut ainoa lapseni. Kyllä, hän on niin suuri osa meidän perhettä että kutsun häntä karvalapseksi. Alussa vähän pelotti, että miten hän nyt suhtautuu kun saa pikku siskon/veljen. Selkeästi on valmis suojelemaan meidän vauvaa ja on jo tässä vaiheessa kiintynyt siihen jollain ihmeellisellä tavalla. Lastenvaunuista hän ei sentään tykännyt, vaan niitä haukuttiin ja sen jälkeen niitä ihmeteltiin ja katteltiin kieroon seuraavat puolisen tuntia. Ovatko teidän karvakaverit reagoineet raskauteen jollain tavalla, vai onko tämä meidän koirus erikoistapaus? Olisi kiva tietää ?

Kommentit (4)

Har själv en vallhund som alltid har följt med en mer eller mindre, men efter att jag blev gravid följer han med mej ännu mer. Han kan ligga och stirra på en hur länge som helst. Han följer efter mej överallt hemma och sover i min fotända eller på golvet brevid sängen vid min sida 🙂

Nog e karvaturrina bara så söta ? väntar så att se om våran Lus sen går efter babysen helatiden, eller om hon ennu tycker att de e mamma som ska vaktas 🙂

Jepp! Blir jännä att se hur de går. Man sku bara vila att babysen sku komma redan (just v 22).

Du e nära mig då, ja har 21+1 idag ??? börjar själv också bli så trött på att vänta, de känns som att tiden går i snigel fart haha

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X