desire nymark - Banneri

Jouduin sanomaan heipat aktiiviselle elämälleni ja pistämään vaihteen vapaalle. Vaikka olen valmis tekemään mitä vaan että vauvalla olisi kaikki hyvin, vuodelepo on ollut minulle rankka kokemus henkisesti. Kun haluat tehdä mutta et saa tai pysty, aika menee helposti pitkäksi ja turhautumisen tunteet nousevat pintaan.

1. Pidä rutiinit. Herää aamulla normaalisti, käy suihkussa (jos lääkäri sallii vähäistä liikkumista) ja potkaise aamu käyntiin aamupalalla. Jos väsyttää voit aina nukkua pienet päikkärit, mutta tällä tavalla päivärytmi ei mene sekaisin.

2. Vaihda maisemaa. Itse juon aamuteen terassilla istuen tai olohuoneen ikkunan vieressä jos sää on huono. Sitten sumplin sängyn ja sohvan välillä.

3. Muista sosiaalinen elämäsi. Tämä on paras mahdollinen hetki pyytää kavereita tai sukulaisia kylään pitämään seuraa. Positiivinen seura saa ihmeitä aikaiseksi! Arvostan ihan suunnattomasti niitä ihmisiä jotka ovat ottaneet omasta arjestaan aikaa ja tulleet pitämään minulle seuraa. Ja kaikki kukkakimput, ruuat, suklaat ja kortit mitkä olen saannut. Olette parhaita ❤️.

4. Pidä ultraäänikuva lähelläsi. Tämä kuulostaa varmaan ihan höpön pömppäältä mutta jos olosi on tukala, on tärkeää nähdä minkä takia kannattaa levätä ja muistaa mikä on se tärkein.

5. Kotiinkuljetus & netflix. Oi kyllä, netflixin sarjat ovat auttaneet paljon kun minulla on ollut yksinäinen olo. Jos puolisosi ei pysty tekemään sinulle ruokaa ja seisominen sattuu tai sinulla on huimausta, muista että melkein kaiken saa kotiinkuljetuksella nykypäivänä. Tämä on se hetki kun on ihan fine olla laiska ja syödä mitä ikinä haluaakaan.

6. Opi jotain uutta. Nyt kun on aikaa kannattaa oppia jotain uutta mitä olet aina halunnut osata! Esim. kutominen? Youtuben hakukenttään isket ”tutorial” tai ”how to”.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X