desire nymark - Banneri

Onko nimi teille tärkeä asia? Minulle se on ja on aiheuttanut paljon päänvaivaa. Vaatimuksena on lyhyt (tai selkeä kutsumanimi), helppo ja erikoinen (ei mikään ihan perus anna tai maria). Viimeaikaisen vauva boomin ansiosta monet hienot nimet ovat jo käytettyjä kavereitten / sukulaisten lapsille. Kuten esim. Leo, Dominic, Lucas, Nova, Aava ja Adele. Miehen suvulta tuli tiedote että tyttöjen toinen nimi pitäisi olla Maria ja poikien Ragnar. Kiitos ehdotuksesta, mutta Ei kiitos.

Tällä hetkellä suosikeissa ovat Jax, Adrian tai Brandon jos on pikku prinssi tulossa ja Anastasia, Amelia, Pandora tai Jolanda jos tulisi pieni prinsessa. En ole kuitenkaan vielä löytänyt sellaista this is the one nimeä. Enkä tiedä että pitäisikö sellaista fiilistä tulla? Vai tietääkö sen sopivan nimen vasta synnytyksen jälkeen? Kovasti vau.fi appi kyselee jos nimeä on mietitty ja valittu, joten ilmeisesti näitä asioita on normaalia päättää jo etukäteen.

Olen ihminen joka tykkää suunnitella asioita. Lienee kaikille selvää että ristiäisille löytyy jo pinterest taulu täynnä ideoita. En halua paljastaa minkä nimen me sitten loppujen lopuksi valittiin miehen kanssa ennen niitä, se sa olla meidän pieni salaisuus. Plussana tässä että kukaan ei voi pillastua tai puuttua nimenvalintaan ?. Jotkut pitävät isot ristiäiset ja vuokraavat juhlatilan tilaisuutta varten. Näen vielä painajaisia meidän häistä, jotka olivat painajainen suunnitella joten pidämme pienet ristiäiset kotona, minne kutsutaan kummit ja molempien perheet.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X