desire nymark - Banneri

Lastenhuone on maalausta vailla vielä ja sitähän minä en saa vuodelevon aikana tehdä, joten projekti on siltä osin vielä kesken. Olen kuitenkin tehnyt vähän (lue: niin paljon että säilytystila meinaa loppua kesken haha) hankintoja meidän pikku kirpun huoneeseen. Meillä oli jo matto, verhot, lipasto ja vaatekaapit valmiina ja sain tällä viikolla loput sisustuskrääsät tilattua / roudattua kotiin.

1. Itkunhälytin 2. Palovaroitin 3. Nojatuoli 4. Pussilakana setti 5. Höyhenlamppu 4. Hoitopöytä 5. Elefantti taulu 3. Pinnasänky

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X