desire nymark - Banneri

Viimeinen vuosi on ollut minulle erittäin rankka. Olen saannut keskenmenoja, isoisäni kuoli, ollut kipeenä raskauden takia mistä syntyi kitkaa työpaikalla, joutunut jäämään sairaslomalle, maannut sairaalassa, suhde on täysin kuralla, olen joutunut muuttaamaan vanhempieni luokse vuodelevon takia ja eilen sain tietää että tyttärellämme ei välttämättä ole kaikki hyvin ja saatta olla vammainen.


Olen joutunut elämään kuplassa ja eristäytymään täysin. Yllätyin suuresti eilen kaikesta tuesta minkä sain ystäviltä, sukulaisilta ja jopa lukijoilta. Kiitos tuhanneesti, olen niin liikkuttunut! Minulle tuotiin kukkia, karkkia ja ruokaa, kortteja, kirjoja, sain viestejä ja sähköposteja missä minua tsempattiin eteenpäin. Kiitos niistä. Tässä vaiheessa kun elämä potkii päähän ja kovaa ne oikeat ihmiset jotka välittävät astuvat esiin ja arvostan teitä erittäin paljon. Jos luet tätä koska joku sinun lähipiirissä läpikäy samoja asioita, etkä tiedä miten kannattaisi reagoida tai mitä kannattaisi tehdä: tein listan ihan teitä varten.

1. Lähetä viesti, missä osoitat tukesi.
Tässä vaiheessa en välttämättä pysty kaikkien kanssa puhumaan. Sain vietejä että jos haluan puhua saan soittaa milloin vaan, jopa keskellä yötä.

2. Tarjoudu auttamaan.
Tämä voi olla siivousapua, koiran ulkoiluttaminen, kaupassa käyminen tai ihan vaan seuraa. Tässä vaiheessa ihminen ei välttämättä jaksa tehdä näitä asioita itse.

3. Vie kortti tai kukkia.
Postilaatikkooni oli tipahtanut monta korttia ja rapulle jätetty kukkia, jotka tällä hetkellä ovat sängynpöydälläni. Tuntuu kivalta herätä aamulla, ja konkreettisesti nähdä että ihmiset välittävät minusta ja ottivat aikaa osoittaa tukea ihan vaan minua varten.

4. Ole läsnä, älä jätä yksin.
Yksin oleminen tässä vaiheessa on rankkaa. Se tunne että koko maailma kaatuu sun päälle ja kukaan ei ole siinä vieressä ojentamassa nessuja on vielä rankempaa.

ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ

1. Vähättele asiaa sanomalla että se ei ole mitään vakavaa tai että lääkärit kyllä tietävät mitä tekevät.
Jos lapsella on kehityshäiriö lääkärit eivät enää tässä vaiheessa voi tehdä asialle mitään ja vaikka en ole vielä tuomiota saannut mustaa valkoisella epätietoisuus on rankka asia ja jo tässä vaiheessa pitäisi päättää mitä tehdä jos kaikki ei ole hyvin.

2. Jätä vastaamatta tai väitä että et voi ottaa kantaa asiaan, tai auttaa mitenkään.
Avun pyytäminen tässä vaiheessa on jo itsessään vaikea asia, ja jos jätät vastaamatta tai annat tekosyitä olla auttamatta osoitat että et välitä.

3. Leiki lääkäriä tai syyllistele
Se johtuu varmaan stressistä, et ehkä liikkunut tarpeeksi, et syönnyt tarpeeksi monipuolisesti. Mietin itse koko ajan mitä olisin voinnut tehdä asialle älä pahenna tilannetta!

4. Pistä vaatimuksia
Jaksan just ja just hengittää tällä hetkellä.  En välttämättä jaksa ilmoittaa kaikille heti minkä tuomion sain, joten älä vaadi sitä minulta.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X