desire nymark - Banneri

Rakastan miestäni yli kaiken, vaikka hänen osallistuminensa raskauteeni on ollut kyseenalainen. Hän on ehkä suorittautunut aika heikosti aviomiehenä mutta täytyy muistaa että itseppä mieheni valitsin. Silloin kun meillä menee hyvin menee mahtavasti, mutta kun menee huonosti helvetti on irti. Olen kuitenkin aina ollut varma että hänestä tulee ei pelkästään hyvä, vaan aivan loistava isä. 


1. Hänellä on hyvät hermot.
Kolmen vuoden aikana en ole ikinä nähnyt hänessä pientäkään elettä stressistä. Hän ei hermostu eikä huuda. Jos mieheni olisi elintarvike, hän olisi viilipytty. Tämä saattaa välillä olla raivoistuttavaa kun ei minkäänlaista reaktiota saa, mutta lapseni kannalta hyvä piirre.

2. Hän ostaa aina parhaimmat lahjat.
En tiedä mistä mieheni aina onnistuu löytämään lahjansa! Jokaisella lahjalla on aina hieno takaajatus ja on tarkoitettu juuri sille henkilölle. Itse olen aina hukassa näitten kanssa ja ostan niitä viime minuutin hätälahjoja…

3. Hän ei ikinä ole myöhässä, eikä liian ajoissa
Myöhässä ei saa olla, se on minulle tabu. Kuulun niihin ihmisiin jotka ilmestyvät lääkärin vastaanotolle 20 min etuajassa. 20 min turhaa odottelua, aikaa mitä en ikinä saa takaisin, mutta just in case…

4. Lapset rakastavat häntä
Lapset tai vauvat eivät ikinä hymyile minulle, mutta miehelleni aina! Muistan meidän suhteen alussa, kun mieheni sanoi että haluaa kanssani lapsia. Tokaisin takaisin että miksi minun kanssani, lapset vihaavat minua? Haha, tässä sitä nyt kuitenkin ollaan esikoista odottamassa.

5. Hän on herkkä ihminen
Tulen ikuisesti muistamaan pikkusiskoni 8v synttärit. Pikkusiskoni nimi on Marisol (Mariaurinko) ja rakastaa pehmoleluja. Mieheni oli ostanut hänelle pyöreän aurinkotyynyn, ja siskollani oli kiukkupäivä jonka ansiosta heitti tyynyn lattialle ja huusi että se on hirveä ja hän ei sitä halua. Sydämmeni murtui mieheni puolesta joka oli yrittänyt parhaansa ja hankkinut hienon lahjan. Onneksi siskoni mieli muuttui ja hän nukkuu edelleenkin tuon tyynyn kanssa joka yö.

6. Hän keksii aina jotain tekemistä.
Itse viihdyn hyvin kotona, tykkään olla rauhassa ja chillailla. Mieheni taas keksii tekemistä itsellensä viidessä minuutissa ja tykkää liikkua ja mennä. Hän on nyt jo suunnitellut kaikenlaisia aktiviteettejä mihin haluaa roudata lastamme mukaan ❤️

7. Hän on maailman paras matkaseura.
Oikeasti, minä olen hyödytön kun olemme matkoilla. Mieheni hoitaa lennot, minne pitäisi mennä lentokentällä, kyydit, tekemiset jne. Minä olen vaan mukana, aivot narikassa. Hän on nyt jo suunnitellut matkaa muumimaailmaan, lapsemme ensimmäisen risteilyn.. missä minä luultavasti olen pelkkä matkustaja, taas.

8. Hänellä on hyvä muisti.
Minä en ikinä muista merkkipäiviä tms, enkä edes muista että olen jossain vaiheessa kertonut hänelle minne haluaisin matkustaa / mitä haluan kokea. Hän muistaa aina kaiken! Tämä on aiheuttanut aika paljon hämennystä raskauteni aikana, kun välillä haluan tätä ja välillä taas jotain aivan muuta. Ne saamarin hormoonit..

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X