desire nymark - Banneri

Olen saannut paljon kysymyksiä täällä blogissa, sähköpostitse ja ihan arkielämässäkin ystäviltä ja sukulaisilta. Potkaisenpa käyntiin pienen Q&A – session, jos teillä on muita kysymyksiä voitte kysyä niitä vapaasti kommentti kentässä, niin vastaan siellä tai teen Q&A vol kakkosen ?.

Minkä ikäisiä olette? Minä olen 23 vuotias kauris ja mieheni 27 rapu.

Miten tapasitte ja kauanko olette olleet yhdessä? Tavattiin työpaikalla. Ollaan tunnettu kohta 3 vuotta ja seurusteltu melkein yhtä pitkään, asuttu yhdessä 2,5 vuotta. kihloihin mentiin 1.3.2015 ja naimisiin 29.8.2015 ❤️

Milloin sinulla on laskettuaika? Ensin 8.3, sitten muutettiin 15.3 ja sitten taas takaisin tuohon 8.3. Neuvolakortissa lukee silti tuo 15.3, so I am as confused as you are haha. Sanotaan että maaliskuussa 🙂

Halusitteko tytön vai pojan? Meille ei ollut väliä! Pojille löytyi parempia nimiä mutta tytöille hienompia vaatteita, joten tasapelillä mentiin kunnes saatiin tietää ❤️.

Oletteko yhdessä vai eronneet? Avioero paperit ovat sisällä, eli harkinta aika vielä käynnissä. Mieheni muutti pois 6 viikkoa sitten. Emme ole vielä päättäneet muusta, kun että aijomme vielä yrittää saada tämän toimimaan 🙂 olen ihan positiivisin mielin liikkeellä tällä hetkellä. Tarvittiin vähän ”omaa aikaa” miettiä.

Oliko lapsi suunniteltu? Kyllä ja ei. Yritimme saada lasta niin pitkään että emme enää jaksaneet yrittää tosissaan, vaan oltiin aika pessimistisiä että kesken menee kuitenkin.

Pystyisitkö antamaan miehellesi anteeksi vaikka hän on jättänyt sinut yksin raskausaikana? Hän on lapseni isä ja elämäni rakkaus, eli pystyisin jos hän itse ymmärtäisi miten paljon olen joutunut kokemaan ja käymään läpi yksin.

Oletteko löytäneet sopivaa nimeä nyt kun saitte tietää että on tyttö tulossa? Emme ? luulen että annan tämän tehtävän ihan suosiolla miehelleni. Uskon että hän repii sellaisen aivan ihanan nimen jostain ihan viime tippaan 🙂

Tuleeko miehesi mukaan synnytykseen? Jos minusta kiinni niin todellakin tulee! Sen asian haluan kokea nimenomaan hänen kanssaan, saa sitten pyörtyä tai oksentaa ällötykseltä jos siltä tuntuu mutta mukana joutuu olemaan ?

Muutatteko vielä yhteen? Jos saadaan suhde toimimaan niin tottakai. Tähän ainakin pyritään. Tässä vaiheessa meillä on sellainen sopimus että mieheni on kotona 4 päivää viikossa. Tämä sopimus lähtee rullaamaan heti kun minun kuume ja flunssa lähtee 🙂

Millainen äiti haluat olla? Samanlainen kun oma äitini ❤️. Eli semmoinen aika tiukka mutta ymmärtäväinen ja aina tukena.

Mitä on mielestäsi ollu rankinta/haastavinta odotusaikana? Tämä olo, joka on ollut jotain aivan jäätävää! Ja jatkuvat vastoinkäymiset. Mutta jos nyt saisi sanoa pelkästään yhden asian niin by far rakenneultra ja rakenneultran jatkotutkimukset.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X