desire nymark - Banneri

Tänään on 22+5 ja 159 päivää raskautta takana, 129 päivää pitäisi vielä jaksaa. Ekat kunnon lumet tuli ja huomasin että lumikolaa ei ole. Mieheni oli antanut yhden isällensä ja myynnyt toisen. Jätin sitten autoni naapurin pihalle, koska lapiokin oli viety. Olen ostanut uuden juustohöylän, sakset, jumppapallon, jopa uudet kiuaskivet koska niitäkin oli viety. Jotenkin tämä oli se vika niitti. Ainoa asia mikä minulle jäi oli kello, huomenlahja ja kihlasormus. Niitä sitten tuijotin hetken ja tuli jo semmoinen fiilis että pitäskö näitäkin antaa takaisin? Sitten hän on viennyt kaiken minulta.

Saamme molemmat lapsen, mutta minä joudun sen kantamaan, yksin. Kaikki neuvolakäynnit, lääkärikäynnit, sikiötutkimukset, kivut, säryt, kulut, hankinnat kasaantuvat minulle. Mitä minä saan? Mitä minä hyödyn tästä urakasta? Häämöttääkö siellä lopussa joku palkinto pelkästään minulle? Tuskin. Viikko sen jälkeen kun tulin raskaaksi sain kirjeen käräjäoikeudelta. Avioerohakemus. Tähän asti se on ollut ainoa asia minkä olen saannut.

Minulle olisi riittänyt arvostusta ja tukea. Mutta mitä sitten synnytyksen jälkeen, kun en ole sitä saannut? Luultavasti olen katkera. Tällä hetkellä olen vain särkynyt ja onneton, tuskassa ja surullinen. Mitä jos se kaikki muuttuu vihaksi? Mitä jos en pysty antamaan anteeksi? Mitä jos en halua jakaa sitä onnea mikä tämä urakka tuo tullessaan, nimittäin se oma lapsi? On tämä maailma vaan harvinaisen kylmä ja vittumainen.

Kommentit (7)

Men nu seriöst, se till att han int bara hämtar tibaks dendär jävla lumikolan utan också plogar upp backen härefter! De e väl de minsta han kan göra när du e i dedär skicke nu! Å be honom ge opp hela sitt liv för din hälsa o babyns skull, så ha du ju också hamna göra nu! Kanske de då går opp ett ljus att fan, de va int så enkelt å kiva som han trodde!

Ilmeisesti miehesi on todella epäkypsä ja on päässyt aivan liian helpolla. Helposti miehet järkyttyy raskaudesta jos ovat pilalle hemmoteltuja kun kaikki sitten pyörii sen vauvan ja odottavan äidin terveyden ympärillä. Silloin vaan pitää aikuistua ja oppia olemaan tukena ja läsnä, ei se aina niin helppoa ole. Varsinkaan nyt sinulle kun tuo sun raskaus on ollut yhtä helvettiä. Olisi aika tasoittaa tilit. Pyydä miestäsi olemaan loppuajan pelkästään kotona huolehtimassa että sinulla ja vauvalla on kaikki hyvin! Tai oikeastaan älä pyydä, KÄSKE!

Hirveää tollanen! Luuletko että miehesi kaipaisi ihan konkreettisesti listan mitä sen kannattaisi tehdä tukeaakseen sinua? Ymmärtäisi nyt muuttaa takaisin kotiin ja auttamaan koti töissä, tekemään ruokaa, kävis kaupassa ja olisi siinä tukena! Tietty kukkien ostaminen yms. pieniä lahjoja ei olisi haitaksi, mutta kyllä se läsnäolo olisi se tärkein tässä vaiheessa! Tsemppiä ❤️

Nämen FY en sån gubbe du har! Varför ta en lumikola som man int äns behöver, bara för att sälja den? Pengar över moral helt tydligt!

Angående vad du får ut av din graviditet kan jag nog säga att utan din gubbe (eller med den gubben du har) bara barnet, tyvärr. Jag fick hjälp med allting, för det var ju VÅRT barn jag väntade. Min gubbe skötte städandet, mat handlande, gård arbeten osv. Han hämtade också hem blommor o mina ”cravings”, var alltid där som min tuki ja turva o efter födseln fick jag en diamant ring. Det måste vara extra tyngt utan sånt stöd nu när du e i så dåligt skick o tycks ha en extremt svår graviditet!

Hoppas din gubbe sku växa opp riktigt ordentlit o förstå att hans stöd e otroligt viktigt nu! Kämpa på ❤️

Joo, nu när man sku behöva honom som mäst e han här minst 🙁 får hoppas på någå mirakel bara ❤️

Miten pääset lääkäriin jos sulle sattuu jotain ilman lumikolaa tai lapioo tässä kelissä?

En pääsekkään. Jouduin ajamaan takas vanhempieni luokse, niillä on sentään lumikola, lapio, traktori ja maasturi. Ei, ei ketuta yhtään!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X