desire nymark - Banneri

Tänään on menossa RV23+4 ja nyt on korkea aika puhua rinnoista. Pitkään väitin että ainoa positiivinen asia mun raskaudessa on isommat rinnat. Ne ovat hienosti kasvaneet B kupista D kuppiin. Haluaisin nyt kummiskin perua tuon innostuksen, koska mulla on maitoa, 4 kuukautta etuajassa ja voisiko olla mitään ärsyttävämpää?! Vähän väliä tulee ihan valumalla, paitaan jää isoja läikkiä. Jouduin siis jo nyt ostamaan maitosuojia rintsikoihin.

Mitä olen tehnyt viikonloppuna? No tuottanut maitoa, ilmeisesti. Että jos joku kaipaa luomumaitoa aamu kaffeen voi olla yhteydessä. Jos haluatte mielummin kermaa niin kannattaa ottaa yhteyttä hyvissä ajoin, että kerkeen lenkille vatkaamaan, heh heh. Yritetään tässä väkisin vääntää huumoria, koska sen verran ottaa päähän ja ärsyttää. Neuvolalääkärin mukaan tämä on aivan normaalia, kuitenkaan en ole ennen tällaisesta vaivasta kuullut mitään. Johtuuko kenties hormooneista jotka ovat vähän sekaisin taas? Sain eräältä sellaisen typerän kommentin että ”no onnistuu ainakin imettäminen vaivatta sitten”. Mitä mun pitäisi imettää nyt ennen vauvan syntymää, miestäni?

Rinnoista muutenkin sen verran että miehet hehkuttaa niitten kasvua raskausaikana, mutta kukaan ei puhu esimerkiksi nännien koosta, jotka ainakin minun kohdalla muistuttavat lautasia jo tässä vaiheessa. Tai verisuonista jonka takia en enää kehtaa käyttää V aukkosia paitoja. En nyt menisi väittämään että yhdistelmä tihkuvaa maitoa, lautasen kokoiset nännit ja verisuonet olisi millään tavalla seksikäs. Saatan tietysti olla väärässä, koska olen pessimistinen ja negatiivinen ihminen joka ei arvosta näitä raskauden tuomia sivuvaikutuksia.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X