desire nymark - Banneri

Nämä kolme vuotta ovat olleet meille rankkoja ja ollaan koettu paljon surua yhdessä, ihan murtumispisteeseen asti, mutta myös paljon ihania ja hienoja hetkiä. Olemme kasvaneet ihmisinä aivan valtavasti ja vihdoinkin opittu ymmärtämään toisiamme. Kaiken tämän paskan ja tuskan jälkeen voin sanoa että olen enemmän rakastanut kuin koskaan, ja varma että olen löytänyt minun unelmieni miehen jonka takia olen valmis tekemään mitä vaan. Hän saa minussa esiin puolen josta itse pidän eniten, nimittäin unelmointi ja suunnittelu ja voi luoja miten olen kaivannut sitä puolta itsestäni viime aikoina.

Mistä unelmoin tällä hetkellä? Onnellisesta tulevaisuudesta mieheni kanssa, jonka vuoksi haluan uusia vihkivalamme. Haluan sanoa että kaiken tämän paskan jälkeen I still do ja juhlia sitä että pääsimme yhdessä tämän yli. Hääpäivämme oli meille molemmille tosi stressaava ja täynnä paineita, suunnittelimme 120 hengen häitä puolessa vuodessa. Ei siinä hirveästi keretty keskittymään siihen tärkeämpään, eli lupaukseen minkä annoimme toisillemme. Olen ollut katkera hääpäivästämme, en avioliitostamme.

Haluaisin I do take two olevan juhla pelkästään meitä varten. Oikeastaan minua ei kiinnosta missä tai milloin koska merkitys on se tärkein, mutta olisihan se ihanaa tehdä hiekkarannalla auringon laskussa. Tekisi muutenkin mieli lähteä takaisin Thaikkuihin missä vietettiin häämatkamme, ensimmäinen matka uudella passilla ja uudella sukunimellä, ensimmäinen kerta kun minua kutsuttiin Mrs Nyman:iksi, voi niitä muistoja ❤️. Yleensä juhlaan tarvitaan vieraita mutta visio tästä on enemmän meidän oma juhlamme, tai sitten todella pieni osallistumismäärä, max 6-10 henkilöä. Onko teillä kokemuksia juhlista ulkomailla?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X