desire nymark - Banneri

Babyshower on juhla tulevan äidin kunniaksi – mutta miksi siitä viedään hauskuus? Vieraat saapuvat juhlapaikalle, ne laittavat koristelut paikoilleen ja sapuskat mitkä ovat tehneet etukäteen, tuleva äippä saapuu paikalle, hän yllättyy, avataan lahjat ja laitetaan pakollinen vaippakakku esille, leikitään väkisin väännettyjä leikkejä missä maistellaan pilttiä ja arvaillaan mikä suklaakakka vaipassa on, ja sanotaan hei hei. Jos tämä on suora lainaus unelmiesi babyshowerista – LOPETA LUKEMINEN HETI! Jos haluat vinkkejä miten asioita voi tehdä eritavalla, it’s time to WHOOP it up!

MIMOSA BAARI
Alkoholia tulevalle äipälle, mitä?! Ei, vaan vieraille. Itse en yleensä osallistu juhliin missä ei tarjoilla alkoholia, hyi minä. Juomalla mimosaa kukaan ei juo ittensä ympärihumalaan ja tuleva äiti voi juoda erillaisia mehuja tai jos haluatte skåålata pommac on hyvä vaihtoehto.

AVATKAA LAHJAT YHDESSÄ
Yleensä tuleva äippä avaa yhden paketin kerrallaan, kaikki sanovat aaaw tai ooh ja tämä prosessi kestää ikuisuuden – snooze alert! Mielummin sitten niin että kaikki vieraat ottavat yhden lahjan (ei tietenkään sitä mitä on itse tuonnut) ja avaatte vuorotellen. Näin kaikki pääsevät osallistumaan leikkiin.

ERILLAINEN VAIPPAKAKKU
Ollaan nähty ihan tarpeeksi niitä tavallisia, tylsiä vaippakakkuja. Tässä kaksi perinteistä vaihtoehtoa, kolme ei niin tavallista ja sitten se joka kruunaa kaiken – jemmatkaa vaippakakun sisälle punkku tai skumppa pullo! Tuleva äiti yllättyy varmasti, ja siinä vaiheessa kun vaippakakkua yleensä puretaan hän saa jo juoda alkoholia. How clever!

HAUSKAT GOODIEBAGIT
Jenkeissä annetaan aina lahjapussukat vieraille ja pikkuhiljaa tämäkin turhake on rantautunut suomeen. Mun raskaus on ollut sen verran rankka ja hermoja raastava että en suosittele tätä kenellekkään – tällä hetkellä tietysti. Mitä siis antaisin vierailleni? Kondoomeja. Jos vieralla on huumoria tämä saa aivan varmasti hämmentyneitä ilmeitä aikaiseksi ja naurua. Jos ei, niin .. never mind.

EI KAKKA TAI VAIPPA LEIKKEJÄ
No, No, NO! Vihaan tätä leikkiä yli kaiken. Kakassa ei ole mitään kivaa, vaippojen vaihtamisessa ei ole mitään kivaa, miksi juhlissa ei leikitä kivoja leikkejä? Keksikää muuta tekemistä, pliis. Sama pätee vauvanruokaan. Se ei maistu hyvälle, se ei ole hauska aktiviteetti. Mielummin syön kakkua tai jotain hyvää sapuskaa!

MUSIIKKI
Musiikki on erittäin tärkeä tunnelmalle. Nyt en puhu taistamusiikista, vaan tehkää hauska playlisti missä on biisejä kuten ice ice baby, Sonny and Cheer – I got you babe, Beyonce – Baby boy. Tai sitten jotain vanhoja hyviä jammeja – anything to get the mood up.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X