desire nymark - Banneri

Kohta 2016 on paketissa, tämän kunniaksi esittelen teille vähän kohokohtia vuodesta. Matka on ollut pitkä ja kivinen ja vuosi on ollut yhtä helvettiä. Keskenmenoja, rankka raskaus, kipeenä olemista, sairaalareissuja, keittiöremontti, avioero, isoisän hautajaiset, you name it. Toivotaan että 2017 olisi helpompi ja onnelisempi vuosi ❤️.

Kaikki mikä ei tapa – se vahvistaa. Vielä en tunne oloani vahvaksi, mutta ehkä sekin päivä on tulossa. On tähän vuoteen iloisiakin asioita mahtunut. Kauan odotettu raskaus, uusia ystäviä, aloitin bloggaamisen. Toivon että teillä on ollut parempi vuosi ja jos ei, toivotaan yhdessä että 2017 on parempi!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X