desire nymark - Banneri

Muistan miten lupasin alkuraskaudessa että musta ei ainakaan tuu sellaista äitiä joka törsää rahaa vauvaan ihan turhaan! Lupasin jättää kaikki turhakkeet pois ja pysyä kaukana lasten merkkivaate liikkeistä. God please have mercy on me. Löysin nimittäin intohimon, melkeinpä addiktion – lastenkengät. Olen kieltänyt kavereita ja sukulaisia ostamasta vaatteita, mutta kengäthän eivät ole vaatteita.

Sain UGGit lahjaksi, nämä olivat ehkä söpöintä mitä olen eläessäni nähnyt. Sen jälkeen olen sallinut kenkien ostamisen. Tällä hetkellä tulevalla vauvalla on hienoimmat popot kuin äipällä! Ja aivan varmasti enemmänkin kenkiä kuin mulla. Jotenkin se asia vaan riistäityi käsistä. Poden jopa huonoa omatuntoa, koska tällainen musta ei ikinä pitänyt tulla. Olen tekopyhä!

  • A) lapsille ei kannata ostaa merkkivaatteita. Lapset kasvavat nopeasti, joten mitä järkeä maksaa satasia vaatteista jotka käytetään muutamia kertoja?
  • B) vauvat eivät tarvitse kenkiä! He eivät osaa kävellä. Ja sitten kun he osaavat kävellä, niille varmaan rittäisi sen parin tai kaksi.

Esikoinen tulossa, ensimmäinen lapsenlapsi, kaveripiirissä ei ole paljon lapsia vielä, raskaus hormoonit.. löytyyhän näitä tekosyitä. Lapsestani ei tule hemmoteltua kakaraa – ei varmaan tällä menolla, haha. Onko tämä normaalia? Ovatko muutkin tulevat mammat innostuneet vähän liikaa? Tarvitsen nyt jonkun sortin myötätuntoa ja varmistusta siitä että tämä on ihan okej, en ole sekoamassa.

Kommentit (1)

Tämä ei vielä mitään 🙂
Itse olin samalla linjalla kun sinä, ei saa hemmotella liikaa..
Noooo nyt on poitsun toinen joulu (ensimmäinen joulu että hän vähän ymmärtää että on joulukuusi ja lahjoja ym.)
niin mamma on kyllä huomannut sen myös lomakossa..
Olen siis ostanut kaikkea A Ö:hön leluja, vaatteita, kirjoja ”turhia” sisustus elemnettejä hänen huoneseen (tyylii minun mielestä sikakalliita seinävaloja missä lukee hänen nimi) kaikkea mitä itse ei saanut/ollut kun oli pieni.
Ei mulla ollut mitään soivia/laulavia lastenkirjoja vaan ihan tavallisia, eikä tyylii äänikomennolla toimivia leluja vaan ihan perus pehmoleluja ?..
En varmaan valehtele jos sanoisin että tähän jouluun on upponut vaan kaikkeen maailman jouluhössötystarpeisiin (verhot, matot, pöytäliinat, kuusenkoristeet, ikkunakoristeet/valoihin ymym. krääsään) ja joululahjoihin vain pojalle varmaankin yli 500€… Ja vielä puuttuu miehen lahja/lahjat ja vielä ne hemmetin jouluruuat..
HYI tuli ihan morkkis kun alko miettiä mihin kaikkeen oon törsännyt rahoja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X