Desire Nymark - Hero Header

RV29 UPDATE

Wohoo, raskausviikko 29 ❤️! Ovian mukaan kirppu on ananaksen kokoinen, aika huikeeta. Kirppu potkii (vetää jumppasessiota) tiiviiseen tahtiin mutta varsinkin öisin, tietty. Välillä äipällä menee hermo. Viime yönä uhkasin jo häädöllä, jos ei meno rauhotu (en nyt tosissaan sentään). Olo on muuten pysynyt aika samana (lue: hirveänä) paitsi että selkäkivut pahenevat sekä liitoskivut tai häpyluu, en tiedä mutta kävellessä ja välillä jopa autoa ajaessa sattuu ihan perkeleesti.

Vatsa kasvaa ja koko ajan nälkä. Harmillista että oksentelu ei vieläkään ole loppunut. Eikä hormooni akne. Tajusin eilen että oon ollu kipeä puolivuotta putkeen! Aikamoisen urakan olen kestänyt ja vielä olisi 3 kuukautta kidutusta edessä. Toisaalta olen jo niin tottunut tähän. Tulee aivan varmasti olemaan aika voittaja fiilis synnytyksen jälkeen kun raskausoireista pääsee eroon. 

Kaikki joululahjat on hankittu. Tämän vuoden satsaus oli muotoa konvehtiaskit sukulaisille ja kosmetiikkaa muille. Voi teitä reppanoita jotka saavat meikäläiseltä hajuveden. Mulla ei ole harmaintakaan aavistusta miltä ne tuoksuvat ? kun kaikki hajut ällöttää. Joulu menee rauhallisesti sukulaisten kanssa ja UV vietetään kylpylässä! Ihanaa päästä pois välillä, ja rentoutumaan tietty. Meinaan juoda kokonaisen pullon alkoholitonta skumppaa! (Lue: pommac)

Kävin laittamassa hiustenpidennykset ja ripsipidennykset, heti tuli paljon parempi ja freessimpi olo. Joku kyseli eilen minne mun hormooni akne on hävinnyt. No pakkelikerroksen alle tietty. En ole eläessäni ikinä käyttänyt näin paljon tököttejä naamassa, ainakaan kun vaatimuksena on pelkästään ”siedettävän näköinen lopputulos”. Koko meikki arsenaali ja kaikki taisteluvälineet ansaitsevat oman postauksen, sen verran iso kitti tarvitaan tähän hommaan. Jos teitä kiinnostaisi lukea mun kakkunaamasta niin let me know. Muuten toivotan teille oikein hyvää ja rauhallista joulua ❤️.

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä