desire nymark - Banneri

Onneksi 2016 on ohi, she’s truly been a bitch, ihan loppu minuutteihin asti. Iso kiitos kaikille jotka ovat antaneet tukea, olen edelleenkin hämmästynyt miten monta teitä on, olette korvaamattomia. Tämä vuosi on osoittanut että he jotka oikeasti välittävät ovat valmiita tekemään mitä tahansa näyttäkseen että välittävät, joko läsnäololla tai muulla tavalla. Kaikille niille jotka ottivat elämästään aikaa antamaan minulle apua tai tukea, toivotan teille oikein hyvää uutta vuotta ja kaikkea hyvää 2017! ❤️ tein viime vuoden aikana ison elämän siivouksen ja kaikki eivät päässeet karsinnoissa eteenpäin vuoteen 2017. Tämä on uusi alku. Uusi minä, uusi elämä, entistä vahvempana, positiivisin mielin ja ihanien ihmisten ympäröimänä.


”By the end of 2016 I will be either
with you or totally without you”

With love,
Desire Grönroos & pikku prinsessa

Kommentit (8)

Jos tuleva isä on mielummin juhlimassa uutta vuotta muualla kuin tulevan lapsen äidin kanssa niin eipä oo syytä pitää yhteyttä. Et kaipaa sellaista miestä yhtään mihinkään! Uus vuos on ehkä paskin päivä olla raskaana muutenkin. Eipä löydy montaa ihmistä jotka ois selvinpäin silloin… oikein hyvää uutta vuotta 2017 sulle ja vauvalle kaikesta huolimatta ❤️

Niinpä.. täällä vietettiin joulu, uusvuos, kihlajaispäivä ja luultavasti vielä synttärit huomenna ilman ”miestä” ja selvinpäin ? kyllä näistä jotenkin vaan aina selvii. Kiitos samoin ❤️

Facebookista päätellen miehesi ei päässyt karsinnoista eteenpäin? Ku oli ryyppäämässä ilman sua?

Eipä niin.. asiat tärkeysjärjestykses taas. ??

Lähtee vaihtoon avioeron takia. En ole yhteydessä ex miehen sukulaisten kanssa niin olisi tuntunut hassulta jatkaa sillä nimellä eron jälkeen 🙂

jaaaa! ymmärrän! 🙂
olen seurannut sun blogiasi jo kuk pidit sun viime häistä blogia.
jos saan kysyä niin oletko oppinut mitään näistä kahdesta avioliitosta/erosta?

Kiva kuulla et oot seurannu niin kauan! ? oon siis ollu ”vaan” kerran naimisissa, en vaan halunnut ottaa tyttönimeäni takaisin koska sekään ei tuntunu oikeelta. Vaihdan siis ihan ”uuteen” sukunimeen joka löytyy meidän suvusta 🙂
Varmaan ainakin sen että jos tekoja ei tuu niin sanoihin ei kannata luottaa, ja vaikka jotkut asiat tulevat luonnostaan ja itsestäänselvyytenä mulle niin ne ei välttämättä kaikille tule. Mieheni muutti ekaa kertaa pois kotoota suoraan kimppaan munkaa eikä oo ollu ”vakavassa” suhteessa ennen. Pitkään käytin sitä tekosyynä, ”kyllä hän vielä sopeutuu ja oppii”. Sitten kun tulin raskaaksi en enää jaksanu tota ”poikamies”-asennetta ja heti kun asetin vaatimuksia sukset meni ristiin. Eli kannattaa vaatia hyvää kohtelua heti alussa ilman tekosyitä, ei ne asiat vaan yhtäkkiä itsestään muutu vaikka olisi naimisissa tai lapsi tulossa 🙂 edelleenkin kyllä rakastan häntä ja toivoisin onnellista loppua tähän soppaan, mutta en enää ole valmis tyytymään ja olemaan ainoa joka joustaa, eikä toista ihmistä voi pakottaa muuttumaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X