desire nymark - Banneri

Laskettuun aikaan on alle kaksi kuukautta enkä ole vieläkään löytänyt sellaista this is the one nimeä tyttärelleni. Yleensä suunnittelen kaiken aika tarkasti etukäteen joten tässä rupeaa jo iskemään pienimuotoinen paniikki. Jos olisi poika tulossa tehtävä olisi helppo, mutta tyttönimistä en vaan löydä mitään sopivaa. Pitäisi olla erikoinen mutta ei vaikea, joko lyhyt tai sitten joku looginen kutsumanimi, ei mikään trendinimi mutta ei myöskään sellainen mihin törmätään joka vanhainkodissa..

 • Amelia
 • Anastasia – Stasi
 • Alexandria – Alexia
 • Andrea – Drea
 • Demelza – Demi
 • Ivy
 • Jeanette – Scheanna
 • Khloe 
 • Mila
 • Penelope
 • Portia

Muita kenelle nimen päättäminen on ollut vaikeeta? Näitten jatkuvien supistuksien kanssa (sekä kaikki muut vaivat siihen päälle) on herännyt pieni epäilys että tyttö saapuisi jo ennen laskettua aikaa. Jos tulisi hätäkaste niin nimeksi tulisi varmaan Gertrud koska monet kutsuvat häntä sillä nimellä, haha älkää kysykö miksi, mun kaverit ovat outoja.

  Kommentit (4)

  Kaia, Sienna, Lilly, April, Nahla, Leoni. ?

  Andrea on kiva nimi! Henk. koht. suosikkeihin kuuluu myös Iris ja listalla keikkunutkin Mila.

  Av de här namnen är Mila no.1 för mig. Alternativ som jag hade när jag var gravid var Evelina (Evvi) Megan, Erin och Alexa. Fick en son istället så de här kom int till användning ?

  Alexa e också jättefint! ? så typiskt att när de e flicka påväg hittar man bara massor me fina pojknamn.. sku säkert va tvärtom om de sku va pojke påväg ?

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Kaupallinen yhteistyö

  Desire Nymark

  Desire Nymark

  Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

  Arkisto

  X