Desire Nymark - Hero Header

SHE IS HERE ❤️

Synnytin meidän pikku kirpun eilen 23.01.2017 kello 13:26 kiireellisellä hätäsektiolla Porvoon Sairaalassa (kyllä, vaikka siellä ei enää synnytyksiä tehdä.) Istukka päätti irtoa itsestään juuri 10 min ennen tarkastuskäyntiä sairaalassa, joten satuin kerrankin olemaan oikealla paikalla oikeeseen aikaan mutta kerron synnytys kokemukseni myöhemmin.

Päivän vanha Kirpsteri on päässyt pois teholta ja osaa jo hengittää itse mutta syö vielä nenämahaletkulla. Isä on hienosti ollut täällä auttamassa sektiosta toipuvaa äippää (joka on niin säälittävä tapaus että ei edes saa omia sukkia päälle). Meidän pienellä perheellä on siis kaikki ihan ok ❤️.

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Ihana! <3

Onnea koko perheelle!

Avatar

Paljon onnea koko perheelle ❤

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä