desire nymark - Banneri

Lastenklinikalta lähetettiin hoitaja ambulanssikyydillä Porvooseen hakemaan Kirppua teholle, itse tulin ambulanssikyydillä naistenklinikalle myöhemmin illalla. Naistenklinikalla annettiin lisää kipulääkkeitä ja noin 8 aikaan sain itteni heitettyä rullatuoliin ja päästiin kattomaan meidän pikkusta ❤️.

Kirppu vietti ekan yön lastenklinikalla ja siirrettiin tiistaina Naistenklinikan VVO:lle. Tiistaina kirpulla oli kaikki hyvin, happiviikset poistettiin mutta nenämaha letku annettiin olla. Keskiviikkona hänellä oli vähän hengitysvaikeuksia ja laitettiin viikset takas sekä aloitettiin lääkitys. Koska minulle tehtiin hätäsektio mulle ei keretty iskee kortisonipiikkejä.

Eilen myös mun tila romahti pikkasen, hemoglobiini laski alle 70 ja jouduttiin tankkaamaan kaks pussia verta. Tänään hb oli 97 aamulla ja olo on paljon parempi, vaikka tottakai haava on kipee. Tänään oon sentään pystyny käymään suihkussa ja kävellyt aamupalalle sekä VVO:lle. Kipulääkitystä edelleen panadolia + buranaa x 3/päivä. Eli en ole menossa marathoonia juoksemaan ihan heti.

Tänään Kirpsterille nostettiin lääkitystä, annettiin tippaa koska paino oli laskenut ja jouduttiin laittaa sinivalo hoitoon. Tuntuu tottakai kurjalta että tulee takapakkia, mutta tää on kuulema ihan normaalia näillä viikoilla, eli ei paniikkia. Mietittiin jo siirtoa Hyvinkäälle huomiselle, ja että meikäläinen pääsis kotiin. Kirppu joutuu viettää ainakin 2-3 viikkoa tarkkailussa vielä ennen kun hän pääsee kotiin ❤️.

Kommentit (4)

Voi miten pieni!
Voin kertoa että haava voi olla vielä pitkään kipeä. Mun sektiosta on kohta 2 vuotta ja edelleen kuljen mummoalkkareissa koska kaikki missä on edes hieman kovempi resori niin sattuu.. ? sulle tehtiin varmaan pystyviilto?

Tänään paino oli tippunut, 1880g tällä hetkellä eli hän on aika pieni, mutta niiin reipas ?
Voi vitsi! Kuulostaa pahalta ? mulla on tänään ihan OK olo, haava on tietty arka mut kyl tää tästä. Tänään ne päästää mut kotiin niin kattoo miten siellä pärjää sitte ja ilman vahvoja lääkkeitä ? tehtii ihan normi viilto, eli ”vaakaa suuntaan”, joten onneks näyttää ihan siistiltä. Vaikka nää kosmeettiset asiat nyt on ne pienimmät täs vaihees ?

Joo, hyvin ne tekee noi bikiniviillot. ?
Kiva että pääset kotiin, sairaalan safkat on niin perseestä. Milloin Kirppu pääsee?

Niinpä ja ihanaa päästä omaan sänkyyn! ??? kirppu siirtyi eilen kättärille jatkohoitoon ja pärjää siellä oikein hyvin, painoa on tullu lisää ja apneat vähentyny ? mutta aikaisintaan 2 viikon päästä pääsee kotiin. Vaatimuksena on että ”ikää” olisi 35 viikkoa ja painoa yli 2500g. Niin toivotaan parasta ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X