desire nymark - Banneri

Kirppu on melkein 2 viikkoa ja kehittyy hienosti ja reippaasti. Tyttö painaa yli 2kg ja on kasvanut 1cm, eli pituutta löytyy tällä hetkellä 45cm. Perjantaina bilirubiini arvo oli noussut ja oltiin taas sinivalolampun alla, mutta lauantaina arvot olivat taas matalat. Lauantaina oltiib myös ilman nenämahaletkua pari tuntia koska se piti vaihtaa ja vaihdon aikana tuli eka kunnon huuto ja itku. Siinähän tietty äidinkin sydän särki ja loppujen lopuksi äitikin itki, koska imetyshormoonit.

Ihan huikeeta miten paljon Kirppu on tämän viikon aikana kehittynyt ja ollaan molemmat meidän pienestä tytöstä niin ylpeitä! Kirppu on kyllä sellainen sisukas pieni paketti. Hän syö jo reippaasti pullosta vähintään 20-30ml kerralla. Kerran hän on hoitajan kanssa syönnyt koko pullon eli 50ml ja saatiin isän kanssa syötettyä 45ml. Toivotaan siis että päästäis nenämahaletkusta eroon pikkuhiljaa, mutta eihän tässä mikään kiire ole. Kirppu siirrettiin lämpöpatjalta normisänkyyn eli lämmöt pysyy hyvin ja sokeriarvotkin ovat olleet hyvin ja vatsakin toimii.

Pulssinlaskuja on edelleen, jotka aiheuttavat mulle sekä isälle pienen sydärin joka kerta kun monitori huutaa. Kofeiinilääkitystä ei olla vielä lopetettu, joten ei olla pääsemässä kotiin ihan vielä vaikka kovasti toivoin että ensi viikonloppuna tyttö saisi tulla kotiin. Onneksi tiedetään että tyttö saa mitä parhaimman hoidon vuorokauden ympärillä ja minä ehdin paraantua sektiosta. Tottakai ottaa koville kun tyttö on osastolla ja häneltä otetaan näytteitä joka päivä. Mun sydän särkyy kun nään että hänen kantapäät ovat ihan rikkinäiset kaikista verikokeista.

Käytiin isukin kanssa ostamassa vähän vaatteita kokoa 45-50 että Kirpulla olisi jotain päällepantavaa kunhan saapuu kotiin. Vihdoinkin osataan tehdä asioita yhdessä ja sydän sulas totaalisesti kun se innostui vauvanvaatteista ja oli ihan liekeissä kun sai valkata Kirpulle bodyja ja sukkia. Isä on muutenkin ollut aivan loistava isä ja hoitaa vaipanvaihdot sekä syötöt tosi hienosti. Tottakai väsymys ja huoli tekee tehtävänsä ja erimielisyyksiä tulee mutta tällä hetkellä minulla on silti pelkästään hyvää sanottavaa hänestä. Kirpun nopea tulo maailmaan sekotti pakan ihan totaalisesti ja ollaan molemmat vielä shokissa koko tilanteesta mutta yritetään tehdä yhteistyötä ja tähän asti on sentään suhteellisen hyvin mennyt vaikka olen hermoraunio ja itkettää 24/7.

Nimeä ei olla vieläkään valittu vaan hän menee nimellä Kirppu/Krype. Luulin että olisin saannut jonkun ”ahaa”-elämyksen synnytyksen jälkeen mutta ei, pää huutaa vieläkin tyhjää. Ollaan käyty kaikki nimisivut läpi mutta mikään ei tunnu oikeelta. Toisaalta onhan tässä vielä 1,5 kuukautta aikaa päättää. Koska meille tuli keskonen ilmoitetaan nimi ja pidetään kastejuhlat myöhemmin. Ei haluta aiheuttaa Kirpulle stressiä vaan ollaan yhessä mietitty että ekat kuukaudet kotona menisi rauhallisesti ilman vieraita tai turhaa stressiä. 

Kommentit (2)

De e no int så noga att meddela namnet till maisrraten. Vet många som haft dopet när babyn e över 3 mån å dom ha meddelat namnet efter dopet ?
Å av erfarenhet kan ja säga att de blir ganska tungt i längden att bara pumpa bröstmjölk ? min amning kråta myky å mot slutet av amningen (ammade lite på 3 mån) pumpade ja mest å de va nog jätte tungt. Men alla gör på sitt sätt å alla sätt e rätt ?? Lycka till!

Okej, vi läste bara om dedär 2 månader, men dom lär väl nog höra av sig om dom tycker de räcker för länge ? dope blir ju trolitvis först när hon e ca 4 mån 🙂
Kan nog hända de blir tungt joo ? de känns redan tungt ? men amningen ha int ennu blivi ti nånting när vi ha försökt. Får väl vänta tills hon blir lite större, om hon sen sku orka å se hur de känns. Om de e så att ammande e lättare satsar jag såklart på de, allt som kan göra vardagen lättare just nu e mer än välkommet ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X