Desire Nymark - Hero Header

KIRPUN PÄÄTEPYSÄKKI

Ensin meidän piti saada Kirppu kotiin tiistaina, sitten keskiviikkona, sitten perjantaina ja perjantaina sanottiin että katsotaan vielä viikonlopun yli. Tänään saimme ilouutisia: Kirppu pääsee tänään kotiin. 2 kyytiä ambulanssilla, 3 sairaalaa, 4 osastoa, 5 eri potilashuonetta ollaan koettu ja nyt olisi vielä yksi siirto ja päätepysäkki edessä koska me päästään kotiin. ❤️

Musta tuli tänään vakituinen äiti ja meistä tavallinen pieni perhe joka asuu keltaisessa omakotitalossa koiran kanssa. Kivi putosi sydämmestäni kun tajusin että en enää joudu kyselemään Kirpun kuulumisia hoitajilta, en enää joudu ajamaan Helsinkiin joka päivä ja etsiä parkkipaikkaa. En enää joudu roudaamaan maitoa edes takas, voin säilyttää niitä ihan omassa jääkaapissa. Unettomia öitä tulee varmaan jatkossakin mutta ei enää sen takia että Kirppu on sairaalassa. Tämä rankka kokemus on nyt selätetty ja tavallinen elämä ja arki voi alkaa. ❤️

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä