desire nymark - Banneri

Neuvolatäti kävi kotikäynnillä ja Kirppu painaa jo yli 3 kiloa. Meidän tytöstä on tullut suloinen pieni pullaposki ja on tosi innokas syömään. Sitä syömistähän me pelättiin vähän kotiutumis vaiheessa, että suostuuko sitten syömään tuon 7 x 65ml. No nyt syödään jo reippaasti 70-90ml kerralla ja Kirppu herää itse 2-3 tunnin välein syömään.

Eilen mulla iski hirveä ahdistus että meidän tyttö kasvaa aivan liian nopeasti ja aika menee pikavauhtia. Kohta suunnitellaan varmaan rippijuhlia ja ensi kuussa Kirppu aloittaa autokoulun jos edetään tätä vauhtia. Älä kasva isoksi, en ole valmis vielä. Haluan pysäyttää tämän hetken, haluan makaa Kirppu kengurussa ja vaan olla. Kirpusta on selkeesti tullut aktiivisempi. Innokkaasti kattelee ympäriinsä ja jaksaa olla hereillä, varsinkin öisin. Siirrettiin Kirpun pinnasänky meidän makkariin koska mulle iski hirveä eroahdistus, en todellakaan voi nukkua eri huoneessa. Mutta käyttääkö Kirppu omaa sänkyä? No eipä oikeastaan.

Kirpun rutiinit ovat tällä hetkellä aika simppelit. Vähän ennen 8 isä ja Kirppu syö yhdessä aamupalaa, Kirppu saa vitamiinit (keskostippa, D vitamiini ja rauta) jonka jälkeen isi menee töihin ja Kirppu saa nukkua omassa sängyssä. 10 aikaan herätään Kirpun kanssa, Kirppu juoa maitoa ja äiti maitokahvia jonka jälkeen köllötellään sängyssä tai sohvalla. Jos teen jotain päivällä Kirppu saa makoilla vaunuissa ja kärrään hänet perässäni (äidit ja niitten eroahdistukset, huoh). 16-17 aikaan isi tulee töistä ja seurustelee sen jälkeen Kirpun kanssa ja kun hän lähtee nukkumaan Kirppu siirtyy mun syliin. Öisin Kirpulla on kipee vatsa nykyään (kun siirrettiin korvikkeeseen) ja saa sitten murista ja kitistä mun sylissä kunnes saan hänet siirrettyä omaan sänkyyn joskus yöllä. Kirppu saa siis olla sylissä melkein vuorokauden ympäri, mutta mehän eletään vielä raskausaikaa. ❤️

​[wpvideo wxvzKA0U]​
Tässä vielä pieni videopätkä Kirpun uudesta lapsenvahdista, Fisher pricein koliikkikeinu. Kirppu ihan ihmeissään kun se laulaa, surisee ja keinuu. Luontoäänet aiheutti huutoa, joten pysytään perus laulumoodissa. Heinäsirkat sekä lintuäänet ovat big no no.

Kommentit (4)

Ihanaa, onnea yli 3kg:stä! Ihana kun pääsee kotona opettelemaan vauva-arkea ja rakastamaan pikkuista. 🙂 Tuttua tuo, että välillä jo ajatukset kiiruhtaa vuosia eteenpäin, mutta onneksi ovat pieniä vielä pitkään. <3
http://viivyvierellain.blogspot.com

Voi ei miten ihana! <3
tiedän niin ton tunteen ku aika menee siivillä! Meidän nuorin täyttää ens kuussa vuoden ja justhan se vasta syntyi! ?

Niinpä! ? kohta ollaan jo lasketussa ajassa, eli kaks kuukautta on menny niin sairaan nopeesti! Kyllä se on ihan totta että vasta sitten kun on lapsia huomaa oikeesti miten nopeasti aika menee 🙂

Kiitos ❤️❤️. Joo, kait tää on sellasta tavallista mamma hössötystä, mut onhan se kiva kans nähdä miten Kirppu kasvaa vaikka meneekin aivan liian nopeasti ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X