desire nymark - Banneri

Kerroin jo aikaisemmin että meillä kävi yllätysvieraita (tai ne yritti tulla kylään) jonka seurauksena mun maito hävisi, ihan kokonaan. Kovan työn ja poppakonstien jälkeen saan pumpattua noin 50ml päivässä, eli en edes kutsuisi tätä kevytimettämiseksi. Kirppu saa siis 80% korviketta joka pistää vatsan ihan sekaisin ja ilmaa löytyy enemmän kun kuumailmapallosta. Long story short, olen nukkunut about 6 tuntia viimeisen kolmen vuorokauden aikana.

Kirppu pysyy tyytyväisenä niin kauan kun hän saa olla sylissä ja häntä tuudutetaan. Olen siis kävellyt Kirppu sylissä ympäri kämppää yöt ja päivät ja askelmittari näyttäisi varmaan yli 10 kilsaa. Pahinta tässä ei silti ole väsymys tai ramppaaminen ympäri kämppää, vaan että Kirpulla on paha olla. Kieltämättä olen kiroillut ja miettinyt näitten ”yllärivieraitten” kuoppaamista kun vetelen marathoonia öisin. Yritettiin vaihtaa korviketta Tuutista Tutteliin joka vaan pahensi asiaa ja vaihdettiin sitten takaisin. D vitamiini lähti myös vaihtoon ilman tuloksia.

Muuten ollaan saatu aika paljon täällä kotona tehtyä. Kävin Ikeassa ostamassa uusia huonekaluja ja ollaan sitten koko perhe yritetty kasailla niitä. Kirpun huone on siis melkein valmis. Pikkuhiljaa ruvettiin myös suunnittelemaan Kirpun ristiäisiä. Jotenkin mulla on hirveen haikea fiilis että meidän pitäisi sanoa heipat Kirpulle ja käyttää hänen uutta nimeä. Nimestä sen verran että löydettiin vihdoin ja viimein sopiva nimi mutta päätettiin että pysyy salaisuutena ristiäisiin asti, so stay tuned.

Kommentit (3)

Hei. Löysin blogiisi aika vasta ja niin olen sitten silloin tällöin aina palaillut lueskelemaan teidän kuulumisia. Onnea pienestä nyytistä vaikka tie varmasti on ollut tähänkin asti pitkä ja kivinen! Ja todennäköisesti jatkuu hetken aikaa vielä rankkana.

Ajattelin kertoa korvikkeisiin liittyen oman kokemukseni kahden pienen lapsen äitinä. Molemmat lapset meillä saanet korviketta lisänä jo aika vastasyntyneestä lähtien. Mutta ainut korvike joka ei ole aiheuttanut pään vaivaa, ihottumien ja vatsakipujen muodossa, on Arlan luomuäidinmaidon korvike. Keskosta meillä ei ole ollut että sitä en osaa sanoa miten hyvin tämä maito käy sellaiselle.

Kiva kuulla että seuraat blogia ja kiitos ❤️ hei kiitos vinkistä, pakko kokeilla sitä, oon ihan hukassa näitten korvikkeiden kanssa kun markkinoilla löytyy miljoona eri vaihtoehtoa! ?

Juu, suosittelen ainakin kokeilemaan tätä! Ja jos vauveli rauhoittuisi niin stressitasokin todennäköisesti laskisi ja maidon nousukin paranisi. Paras konsti maidontulon parantamiseen on muistaa juoda tarpeeksi j asitten unohtaa kokonaan että sitä maitoa edes olisi hyvä tulla? kun jättää pähkäilyn pois maidon tulon suhteen niin ylensä se paranee. Vaikka helppoahan se ei ole! Tsemppiä kuitenkin tuleviin päiviin! Kyllä se joskus vielä helpottaa❤

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X