desire nymark - Banneri

Käytiin neuvolassa keskiviikkona ja Kirppu on nyt 50,6cm pitkä, painaa 3280g ja pään ympäryys 34,2. Kovasti haluaa seurustella iltasin ja öisin lauletaan tuutuulauluja että tyttö rauhoittuisi kun vatsa vaivaa. Kokeillaan tämän viikon vielä tuuti korviketta ja ensi viikolla vaihdetaan ja katsellaan mihin suuntaan menee.

Laulamisesta sen verran että Kirppu on musikaalinen, mutta hänen musiikki maku on erittäin valikoiva. Kättärillä on musiikkiterapeutti ja heti kun hän otti kanteleen esiin Kirppu huusi ku palosireeni. Tämä tapahtui kaksi kertaa joten kansallismusiikki on out. Koliikkikeinussa trooppinen sademetsä on ok mutta heinäsirkat ja linnunlaulu saa saman reaktion kun tuo kantele. Löysin spotifysta listan englanninkielisistä lastenlauluista jonka Kirppu tyrmäsi heti, joten tällä hetkellä kuunnellaan akustisia cover versioita. Suosikkilistaan kuuluu:

  • Ellie Goulding – Your song
  • Andie Case – Valerie
  • Leanne & Naara – somewhere over the rainbow
  • Jamey Johnson – You are my sunshine
  • Avicii – I could be the one (acoustic)
  • Stateless – Bloodstream Quartet version

Pelkästään musiikin kuunteleminen ei kelpaa vaan vaatimuksena on tietysti että äiti laulaa mukana. Siinä aamu 3 kun yrität laulaa pikkuselle vähän Valerietä silmät ristissä tekisi mieli jakaa ilmaisia korvatulppia naapureille just in case. Onneksi Kirpun isä nukkuu sen verran sikeesti että ei herää meidän yöjorailuista. Kirpulla on myös yövalo joka vaihtaa väriä, eli aika hyvät discoilut on ollu tämän viikon aikana.

Kovasti kysellään miten meidän koirus on suhtautunu Kirppuun. No, tossahan ne köllöttää ja isosisko vahtii. Mulle yritetään taas vaihteeks antaa ”paska äiti” – tittelin meidän koiran takia. Miten uskallat pitää tollasta tappajakoiraa kun sulla on noin pieni lapsi? Ensinäkin pitti on maailman eniten väärinymmärretty rotu. Meidän nelijalkainen ei ikinä tekisi Kirpulle mitään pahaa. Ne tulee hyvin toimeen ja meidän koira on sen verran hyvin koulutettu että ymmärtää että ihmiset tulevat ensin ranking listalla, oli sitten täysikasvuinen tai toukka. Kirppu ei ole meidän koiran reviirillä vaan toisinpäin. Meidän koira on tosi varovainen Kirpun kanssa joten tuskin tässä mitään ongelmia tulee. Meillä oli ensin koira ja sitten vasta Kirppu, joten en ikinä luopuisi koirasta pelkästään sen takia että saatiin lapsi.

Kommentit (8)

Hei, jos ei vielä tuttu niin suosittelen FB-ryhmää ”Imetyksen tuki ry”. Sieltä voit itse kysyä apuja tai lueskella muiden kysymyksiä & vastauksia mm aiheista vauvan vatsakivut tai pumpulle herumisen parantaminen. Tsemppiä vauva-arkeen!

I zonterapi trycker dom på någå vissa punkter under fötterna, som sen ska då hjälpa mot magproblem till bebisen, ha hört av många att de e helt sjukt bra o påriktit hjälper så lönar sig nog att prova 🙂

Kiva että joku muu on käynny Hannalla! 🙂
Siis voi mennä niin itsenä hänelle (ilman pakkelia,lökäpöyksyt ja hiukset ponnarilla) ja sanoo moneet prkl mikä nyppii.. toki ei ole vauvassa vika vaan ”vääri nymmärryksestä”

Miten se vyöhyketerapia auttaa? Siis mitä tämä Hanna tekee? Ihme et ei neuvolassa ehdotettu, kun sanoin et nukun about 3 tuntii vuorokaudessa ? ehdottivat kyllä perheneuvontaa.. mut mielummin kyllä nukun ku meen johonki perheneuvontaan ?

Voi kun toinen on vielä niin pieni 🙂
http;//westendmum.fi

Heippa!
Kannattaa varata aika myös vyöhyketerapiaan 🙂
Meille ainakin autto poitsun vatsavaivoihin (kakka haisi niin kauheelta ja väriltään oli savenharmaa/vihreetä) mutta parin käynnin jälkeen alko poika kakkaa joka päivä ja pikkuhiljaa väri muuttu sellaiseksi normaaliksi ja haju ei ollenkaan niin voimakas ja pistelevä.
Käymme itse Porvoossa Hannalla (toiminimi Halica), todella ystävällinen ja helposti lähestyttävä ihminen. 🙂
Suosittelen lämpimästi kokeilla, aloin jo olee aika epätoivoinen meidän pojan suhteen kun hän vain huusi ja ehkä 10min oli se ihana enkeli joka hymyili ja nauroi ja sitten taas parin tunnin huuto, siis oli ihan kauheeta aikaa.

Oj vitsi täytyy kokeilla jos kerran Porvoos löytyy! Rupee täs kyl silmät ristis oleen vähän epätoivonen. Vaihdon jo kahvin batteryyn ja redbulliin et jaksais edes jotain tehdä päivisin ?

Meni käytiin Hannalla kahden nuorimmaisen kanssa ja suosittelen myös lämpimästi! Ne käynnit oli meidän henkireikä kun keskimmäisellä oli koliikki&refluksi 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X