desire nymark - Banneri

Vihdoin ja viimein minäkin sain push presentin, suomeksi kutsutaan kai lapsivuodelahjaksi, eli lahja joka mies antaa äidille synnytyksen jälkeen. Vaikka mun lahjan saamisessa kesti melkein 7 viikkoa (tässähän on ollut vähän muutakin säätöä ja Kirppu syntyi niin yllättäen) tämä lahja on mulle niin äärettömän rakas.

Onko push present mielestäni tärkeä? ON! Kahdesta eri syystä: 1. Nainen on kantanut lasta 9 (mun tapauksessa 7) kuukautta ja itse synnytyskin on iso urakka joten onhan se mukavaa saada tuoreelta isältä lahjan. 2. Lahjasta jää kiva muisto. Push present ei ole hoitolaukku tai lastenrattaat vaan lahja nimenomaan äidille. 

Mun push present Kirpun isältä oli hela mun pandora rannekoruun. Pieni suloinen timantti tutti. Rakastuin siihen ihan totaalisesti ja pääsi samantien käyttöön. Mun pandoran rannekoru on käytössä joka päivä, joten siinä hela kilisee mukana joka päivä, muistutuksena Kirpun olemassaolosta ja Kirpun isän arvostuksesta ❤️.

Kommentit (2)

Push present! En tiennyt yhtään, että tuo on oikea juttu 😀
Onneksi näin tämän postauksen. Pitääpä alkaa jo miettiä rouvalle jotain lahjaa 🙂

https://faijahommia.fi/

Haha, saatta olla vähän ”vanhan aikainen” tapa ja ehkä ruotsissa enemmän tunnettu ? monethan ostaa vaimokkeelle sormuksen 🙂 että sitten on kihla, vihki ja yksi sormus jokaisesta lapsesta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X