desire nymark - Banneri

Meillä oli tänään aika Kättärin Lastenpolille missä seurataan Kirpun kehitystä. Hienosti tyttö kehittyy (refleksit yms) ja kasvaa huikeeta vauhtia. Kättärin lastenlääkäri meinasi että voisi välillä yöllä tarjota tuttia maidon sijaan (nyt kun Kirpulla on vatsavaivoja) ja että huomaa kyllä selkeesti että tyttö on ollu kotona ruokaaikaan, haha.

Kirpun ekat vaatteet ovat nyt liian pieniä, miettikää! Niin hienosti meidän pikkunen on kasvanu. Kirppu on myös selkeesti pirteempi nykyään ja jaksaa olla hereellä (ilman huutamista) ja veivaa käsiä sekä jalkoja. Meidän tyttö on varsin musikaalinen tapaus ja tykkää kuunnella musiikkia. Onneksi meillä on Spotify premium käytössä, että Kirppu pääsee jorailee. Kirppu haluaa edelleen olla sylissä vuorokauden ympäri, eli tilasin kantoliinan jota odotan kun kuuta nousevaa.

Tuli vähän vastoinkäymisiä meidän lastenvaunujen kanssa. Sää on ollut mitä mainioin ja haluaisin kovasti vaunulenkille mutta huomasin että meidän Emmaljungat ei mahdu mun takakonttiin. Meillä on tällä hetkellä Emmaljungan Duot jotka meinasin pitää ”kotivaununa” ja hankkia niitten rinnalle pienemmät jotka mahtuu bemarin takakonttiin ja ovat helppoja kasata. Kovasti suositellaan Stokken vaunuja tai sitten Bugaboon Donkey mallia, mutta olen myös miettinyt Emmaljungan super viking mallia. Jos on muita ehdotuksia saa vinkata!

Kirpun koko nimi on nyt valittu, päätetty ja lyöty lukkoon mutta ristiäisistä ei vielä ole mitään tietoa. Meinattiin ensin pitää 22 huhtikuuta mutta aika menee niin nopeasti tällä hetkellä että taitaa siirtyä eteenpäin. Onneksi en ole vielä pappia varannu tai tilannu mitään kutsukortteja. Meidän remontti sekä sisustus proggis on vielä pahasti kesken koska halutaan molemmat vaan köllötellä Kirpun kanssa. Jos meno jatkuu tällaisena pidetään ristiäiset vasta kesällä. Kirppu pysyy siis Kirppuna vielä jonkun aikaa ja siirrytään vasta ”uuteen nimeen” sitten kun ollaan saatu ristiäiset hoidettua, mutta jos katsotte Kirpun huoneen sisustusta tarkkaan saatte pienen vinkin tulevasta nimestä. Jännä nähdä jos joku teistä osaa arvata oikein 😉 

Kommentit (8)

belle!

Hyvä arvaus tämäkin, ja muistutus siitä että mun pitää ehdottomasti päästä kattoon uutta kaunotar ja hirviö leffaa! ? saatte odottaa vielä ristiäisiin asti. Miekkonen on niin kovana tossa että nimeä ei saisi paljastaa ennen sitä ?

Jag ha gilla mitt gudbarns vagn (och hennes föräldrar kehuu dendär vagnen) Britax Smile 2, helt jättebra o smidi att kasta ihop den o den har bra när hjulen e svängbara, lönar sig att prova den! 🙂
Där e click&go system så man får allt bra klickat fast där, att får ja egna barn inom snar framtid så skaffar ja säkerligen en sån vagn 😀

Okej, måst kolla på en britax hur den känns! Viktigast e ju dedär me kasande, för de e ja nog så värdelös på ? å har int nerver för fem penni heller! 😀

Kaikki ovat näköjään kiinnittäneet huomiota mun väsäämään ruusukupuun ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X