desire nymark - Banneri

Tänään Kirppu on 9 viikkoa vanha kalenteri iän mukaan ja 2 viikkoa korjatun iän mukaan (eli lasketunajan mukaan). Mulla oli jälkitarkastus tänään missä todettiin kaiken olevan OK ja sain minipilleri reseptin jonka jälkeen Kirpulla vielä oli neuvola, eli siinä meni koko aamupäivä sitten. Kirppu veteli symffoniaorkesteria niin että koko neuvolatalon seinät tärisi, mutta mitäpä tuosta. Eli sinä raskaanaoleva nainen joka istuit meidän kanssa samassa odotustilassa, ei huolta, ei kaikki päivät välttämättä aina ole täynnä huutoa. Yllättävän monet päivät kyllä, mutta ei kaikki.

Kirppu on siis 54cm pitkä, painaa 4115g ja päänympärys 35,7. Tänään Kirpulle annettiin rota – rokoite ja sen jälkeen Kirppeni on huutanu ja itkeny, eli ilmeisesti aiheutti kipeän vatsan ja puklua tulee koko ajan. Mikä ihme siinä on että aina kun käytän tota ihanaa nallepaitaa hän tekee uuden pukluennätyksen? Sain kuitenkin pikkusen nukkumaan (ja ihan omassa sängyssä WAU!) koska hän oli ihan ryytynyt. Ollaan siis molemmat loppu, poikki ja pinossa. 

Eilen meillä oli sähkökatko ja huomattiin että Kirppu ei halua pimeässä olla. En ole miettinyt tällaista ennen koska yleensä nukahdan niin että telkkari on päällä. Meidän hieno yölamppu projektorilla ansaitsee ihan oman postauksen koska sen kanssa en tuu toimeen sitten ollenkaan. Olin tietysti niin tyhmä että heitin käyttäohjeet menemään joten tapellaan sen kanssa joka yö. Sitä mainostettiin jotenkin rauhoittavan vauvoja, kun ne pystyvät katselemaan erivärisiä tähtiä. No Kirppu saa noista tähdistä hirveet energiat ja rupee jorailemaan, eli sitä käytetään pelkästään iltaisin kun yritetään väkisin pitää tyttöä hereillä niin että jaksaisi nukkua edes 3 tuntia putkeen yöllä. 

Kommentit (2)

Anteeksi mutta oletko todellakin lakannut vauvan kynnet?? :O

Minä en ole, mutta 8 vuotias pikkusiskoni kerkesi eilen lakata salamannopeasti ? ja tottakai neonpinkillä! Enkä viitti käyttää asetoonia 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X