desire nymark - Banneri

”Mä en ainakaan laiminlyö ulkonäköäni pelkästään sen takia että musta tulee äiti” – yeah right. Ja yhtenä aamuna katsot itseäsi peilistä, hiukset rasvaisella ponnarilla, silmänaluset niin mustat että näytät pandalta, paita täynnä puklua ja kolitsihousut päällä ja huomaat että God damn, olit väärässä. Olen juuri sellainen äiti. Näin tapahtui minulle ja tämä vaihe on vielä meneillään. En vaan halua ikuistaa mun meikitöntä naamaa ja rasvaista sekasorto-nutturaa täällä somen puolella. Mun kauneusrutiini on muuttunut drastisesti (lue traagisesti) ja tällä hetkellä se näyttää suunnilleen tällaiselta:

 1. Käy suihkussa. Pese hiuksiasi 3 kertaa shampoolla koska olet niin väsynyt että et muista jos jo kerkesit pestä niitä.
 2. Harjaa hiukset. Jos muistat missä viimeksi näit hiustenharjaasi (viikko sitten). Yritä pysyä rauhallisena kun puolet hiuksistasi irtoavat. Tämä liittyy hormooneihin ja toivotaan että se menee ohi ennen kun tarvitset peruukkia.
 3. Laita deodoranttia. Tai oikeastaan vaihda antiperspiranttiin. Vahvimpaan mitä markkinoilla löytyy. Ja lisää normi määrä kertaa 10, koska hormoonit.
 4. Pue päällesi. Yritä valita tavallinen toppi pyjaman sijaan. Vaihda paitaa 3 kertaa koska sun imetyksestä kärsineet rinnat näyttävät patakintailta.
 5. Yritä saada sun ennen-raskautta farkkuja jalkaan. Vaihda äitiysfarkkuihin tai treenitrikoihin ja ihmettele miksi ikinä oot ollu niin masokistinen että käytit housuja ilman elastista vyötäröä.
 6. Tarkista vaatteesi puklutahroista ennen kun lähdet ulos ovesta. Vaihda ainakin 2 vaatekappaletta jotka eivät läpäise testiä.
 7. Yritä meikata. Piirrä kulmakarvoja (mitkä tahansa viivat kelpaavat) yhdellä kädellä koska pitelet huutavaa lasta toisella kädellä.
 8. Katso itseäsi peilistä ennen kun lähdet kauppaan. Huomaat että olet unohtanut meikata puolet naamastasi koska olet hetkellisesti keskittynyt johonkin toiseen asiaan (huutavaan vauvaan).

Vastasyntyneen lapsen äiti ja kauneus eivät aina kulje ihan käsi kädessä. Mutta millaisia asioita voivat oikeasti auttaa sun hektistä elämää, niin että voit näyttäytyä julkisilla paikoilla häpeämättä (tai ilman että ihmiset tuijottavat sinua, eikä välttämättä hyvästä syystä)?

 • Kuivashampoo. Oikeasti, tämä pitäisi olla kirjoitettuna capslockilla. Ja jos kuivashampoo ei riitä, hanki lippis. 
 • Ripsienpidennykset. Nämä säästävät oikeasti niin paljon aikaa meikkaamisesta, ja näytät suhteellisen freshiltä meikittömänäkin.
 • Hätädeodorantti. Mulla on näitä joka paikassa. Hoitolaukussa, käsilaukussa, autossa, you name it. Ja ne pääsevät aina käyttöön. Koska hormoonit.
 • Microblading eli kulmakarvojen kestopigmentointi. Tätä meinaan itse ehdottomasti tehdä koska perus värjääminen ei auta mun kaljuille kulmakarvoille.
 • Termosmuki. Näytän zombielta ilman kahvia, mutta kokonaisen kahvikupin juominen ilman häiriöntekijöitä (kyllä Kirppu, tarkoitan sinua!) on urbaanilegenda nykyään.
 • Treenivaatteet. Nyt tarkoitan treenitrikoita ja lenkkareita. Tämähän on nykyään suosittu trendi ja helvetin mukavat päällä. Mitä sitten vaikka et ole menossa tai tulossa salilta? Pelkästään äitinä oleminen itsessään on urheilusuoritus.
 • Aurinkolasit. If all else fails, hanki isot arskat joilla saat peitettyä ainakin puolet naamastasi.

Kommentit (1)

Olet kyllä todella kaunis tuore äiti! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X