desire nymark - Banneri

Tällä hetkellä aika menee niin nopeasti, en yhtään tajunnut että on oikeasti huhtikuu jo ennen kun pikkusiskoni yritti juksata aprilli päivänä! Meidän maaliskuu oli aivan mahtava ja ollaan saatu paljon aikaiseksi täällä kotona, vietetty laatuaikaa Kirpun kanssa, käyty neuvolassa ja Helsingissä kehitysseurannassa. Toivotaan että Huhtikuu olisi vähän rauhallisempi (ainakin remontin osalta, mutta tuskin) koska nyt meidän pitää oikeasti ruveta suunnittelemaan Kirpun ristiäisiä. Mutta ennen ristiäisiä halutaan tottakai että meidän kämppä on siistissä kunnossa, eli remonttia on pakko saada valmiiksi. 

Maaliskuun aikana Kirppu kasvoi ihan huikeeta vauhtia ja neiti on jo yli 4 kiloa. Päästiin lasketunajan yli, eli emme enää vietä ”raskausaikaa”. Äidin kullanmuru ei enää ole pieni, koska 50 kokoiset vaatteet eivät enää mahdu hänelle ❤️. Kirpun nimi lyötiin lukkoon, eli kohta siirrytään Kirpusta tähän viralliseen nimeen, mikä varmasti tulee olemaan vaikeeta koska ollaan jo ihan alkuraskaudesta käytetty Kirppua tai Krype. 

Kirpun oma huone on vihdoinkin valmis ja siitä tuli kieltämättä meidän koko talon hienoin huone, missä vietetään paljon aikaa Kirpun kanssa. Tilasin taulun joka tulee lipaston ylöpuolelle, mutta emme viitti ripustaa sitä vielä koska taulussa on tytön nimi. Miekkonen vahtii tarkkana että pidetään nimi salaisuutena ristiäisiin asti.

Vietettiin Kirpun kanssa paljon laatuaikaa (syy pursuavaan pyykkikoriin ja että kaikki edelleenkin on kesken). Käytiin mummolassa, neuvolassa, vaunulenkeillä (mistä Kirppu ei innostunu ollenkaan) ja köllöteltiin täällä kotona sängyllä tai sohvalla. Aika menee niin nopeasti että haluan ottaa siitä kaiken irti. Päivällä vietetään aikaa Kirpun kanssa ja illalla kun miekkonen tulee töistä teen sitten niitä pakollisia juttuja, tai sitten yöllä kun Kirppu nukkuu. Olen muutenkin aina ollut yöeläin ja inspiraatio iskee yleensä vasta yöllä. Siksi kirjoitan aina blogia öisin.

Kirpsteri sai paljon uusia vaatteita mummolta ja kummitädiltä, jonka sydämmet Kirppu on pystynyt sulattamaan ihan totaalisesti. Otettiin paljon kuvia joosta suosikkini on tämä yläpuolella oleva pehmolelun kanssa. Tarkoituksena olisi tilata kuvia ifolorista ja ripustaa seinille. Haluan ainakin meidän makkariin kuvia Kirpusta ❤️.

Kirpun yövalo oli oikea hutiostos. Kirppu saa siitä hirveät energiat eli nukahtamisen osalta totaalisen turha härpäke. Ostettiin lastentarvikkeelta mobilen joka on toiminut paremmin ja saa Kirpun rauhoittumaan. Ostettiin myös unipesä joka oli tosi fiksu hankinta koska sen pystyy nostamaan meidän sänkyyn jos halutaan nukkua päikkäreitä Kirpun kanssa. Yleensä tyttö kuitenkin nukkuu mun sylissä.

Sain keittiön maalattua ja kaakelit hankittua sekä mätkittyä ylös seinälle. Ekaa kertaa elämäni aikana yritin laatoittaa joten olen aika ylpeä lopputuloksesta (ja edelleenkin hämmentynyt että ne ovat pysyneet seinässä kiinni). Tämän viikon aikana yritetään saumata ja saada kaikki listat ylös, eli ihan kohta keittiö on valmis, vihdoin ja viimein. Etsinnässä olisi uudet kahvimukit ristiäisiin. Jos on ehdotuksia mistä saisi hommattua hienot mukit niin vinkatkaa! Muuten päädytään varmaan Ikean perus valkoisiin.

Kommentit (2)

Ihania kuvia jälleen 🙂 Mä ihastuin Rakastu arkeen – sarjaan. Ne vois olla aika mukavat ristiäisiin 😉 Aurinkoista huhtikuuta <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X