desire nymark - Banneri

Meidän keittiö on viittä vaille valmis ja ruvettiin pikku hiljaa miettimään ristiäisiä. Nimen pitäisi antaa 2 kuukauden sisällä joten lähetimme paperit maistraattiin. Kirpulla on siis jo virallisesti nimi mutta halutaan vielä pitää ristäisjuhlat. Koska Kirppu vielä on niin pieni (ja meidän talo täysi sekasorto) päätettiin pitää toukokuun lopussa tai kesäkuun alussa.

Teemaväriksi valittiin vaaleanpunainen tai ruusukulta (mikä ylläri kun tyttö kyseessä). Haluan ehdottomasti lähettää paperikutsut jonka vieraat sitten voivat säilyttää muistoksi joten suunnitellaan onat kutsut missä on kuva Kirpusta. Kastemekko löytyy suvussa ja vaikka itse olin suunnitellut Kirpulle vähän toisenlaista ja modernisempaa mekkoa käytetään tota suvussa olevaa missä kaikki suvun hertuntertut ovat saanneet nimensä. 

Ristäiset pidetään ihan vaan meillä kotona ja kutsutaan pelkästään lähimmät sukulaiset sekä kummit. Vaikka yritettiin saada kutsuvieraslista ihan minimiin meitä tulee yli 20 henkilöä, joka aiheutti vähän päänvaivaa. Ensinäkin se missä kaikki mahtuvat istumaan. Saatiin ruokailutila valmiiksi minne puolet mahtuu ja loput saavat sitten jäädä keittiöön istumaan. Sitten huomattiin että meillä ei ole yli 20 kahvimukia tai skumppalasia joten sellaisiakin pitäisi hankkia. Kahden päivän googlettamisen jälkeen en vieläkään löytänyt mitään sellaista astiastioa joka olisi miellyttänyt mun silmää joten hankitaan sitten varmaan vaan ne tylsät valkoiset mukit ikeasta.

Ruokailun kanssa en jaksa hirveästi vaivata  mun päätä. Juomaksi alkumaljat, viiniä ja olutta sekä kahvia ja ruokapuoli on vähän auki vielä. Kakkua tottakai, mutta haluaisin tarjoilla jotain suolaista myös. Mietittiin äitini kanssa jos väsätään pari piirakkaa tai sitten makaroonisalaattia? Karkkibiffetti saa toimia koristeena koska en jaksa hankkia mitään koristeita pelkästään ristiäisiä varten.

Varasin alustavasti valokuvaajan ristiäisiin. Haluan jotain hienompia kuvia Kirpusta joista voin tehdä tauluja. Löysin itselleni kaksi mekkovaihtoehtoa ja nyt en tietenkään pysty päättämään kumman haluan (on mullakin isot ongelmat, tiedän). Miten te olette pitäneet ristiäisjuhlan? Kuinka monta kutsuitte, ja vietetäänkö ristiäisiä aina sunnuntaisin?

Kommentit (6)

Hur får du alla dina egna bilder så ljusa o fina? ?

Juhlasuunnittelua, jes 😉 Odotan jo niitä kuvia itse juhlista, minusta on ihan parasta ihailla ja fiilistellä juhlia kuvista.

Meillä pidettiin ristiäisjuhlat mummolassa, mikä oli ihan huippu ratkaisu. Kukkiin panostettiin koristelun osalta ja tilattiin ihanat asetelmat pöytiin. Kaikki tarjoilut tein itse, mutta nyt ehkä tilaisin jotain valmiinakin. Olisin kamalasti halunnut juhliin macaron -leivoksia ja vieläkin harmittaa että en niitä sinne tilannut 😀 Vieraita meillä oli noin 30 – vaikka oli vain kummit ja lähisukua, mutta vaikka se tuntui paljolta oli se ihan hyvä määrä. Ja nyt kun aloin miettiä, niin meillä oli ristiäiset sunnuntaina – mutta voi ne järjestää muunakin päivänä, sovitte vaan papin kanssa 🙂

Joo siis mä rakastan suunnitella asioita (vaikka sitten kuitenkin stressaan ihan törkeesti ?). Mä en ees miettiny kukkia, mutta niillähän saa tosi hienon kattauksen! Pitää miettiä millaisia haluan! 😀 ja nyt kun mainitsit nuo macaron leivokset niin niitähän on pakko hankkia! ? jos haluat macarons leivoksia johonkin toiseen kekkeriin (synttärit tms) niin niitä saa nykyään S marketista muistaaksneni! 🙂

Hei 🙂 ja fotar allti i luonnonvalo å vi ett fönster, då blir bildena mycke vitare å ljusare. Lampor brukar kasta ett ganska gult sken. Sen väljer ja oftast ljus ”pohja” (vitt täcke eller filt) å ljusa kläder på Krype så helheten blir ljusare. Ja tar mina bilder me min iPhone 6S å sen redigerar ja dom i Photoshop, höjer ljuse, skärpan å sen kontrasten. Ganska monimutkainen vastaus men hoppas den hjälpte endå! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X