desire nymark - Banneri

Meidän pääsiäinen meni todella nopeasti ja minusta tuntuu että en saannut mitään aikaiseksi. Miksi? Koska Kirpulla oli nälkä koko ajan, jatkuvasti, toistuvasti, hela tiden, all day long. Ihan siihen pisteeseen asti että olen ai-van kyp-sä! Tuntuu että ollaan eletty pullo Kirpun suussa viimeiset neljä päivää.

Tyttö syö ihan hirveitä määriä ja googlettamisen jälkeen (vaikka jokainen äiti tietää että googlea ei saa käyttää, ikinä) sain tietää että tätä ilmeisesti kutsutaan nimellä tiheän imun kausi. Ollaan molemmat ihan poikki, yritetään tehdä vuorotyötä koska tyttö vaatii niin paljon huomiota eikä meidän talossa ikinä ole keitetty näin monta pannullista kahvia. Kirppu ei suostu olemaan hetkeäkään yksin (mikä sinänsä muutenkin on ollut ”ongelma”) eikä edes nukahtamaan sylissä. Tytön silmät ovat lautasen kokoiset ja kun hän nukahtaa hetkeksi olen itse niin loppu että väsähdän heti.

Onneksi löysin Downton Abbey sarjan netflixissä mihin jäin koukkuun samantien ja sitä ollaan nyt katottu Kirpun kanssa, varsinkin öisin että mamman silmät pysyisi auki. Kirppu on välillä suostunut oleskelemaan vaunuissa tai turvakaukalossa jos hänen pöllöt ovat mukana. Ostin nämä pöllöt ihan vaan ulkonäön takia koska mun mielestä ne olivat niin söpöt, mutta näin jälkeenpäin mietittynä ne ovat tosi kätevät. Ne liikkuu ja kilisee ja pitää meidän pikku Kirppua tyytyväisenä (edes hetkeksi). Toinen tosi kätevä juttu on meidän mobile, harmi vaan että vekottimessa ei ole on/off nappia. Heti kun musiikki loppuu Kirppu vetää hirveet kilarit.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X