desire nymark - Banneri

Belle sai rokotuksia maanantaina ja pikkunen on sen jälkeen ollut kuumeessa ja erittäin kärttyisellä tuulella, joten ajattelin esitellä meidän kotia teille sillä aikaa kun hän nukkuu päikkäreitä. Asutaan omakotitalossa missä on 3 makuuhuonetta, takkahuone, olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, vessa ja kylppäri ja pintaalaa 187 neliötä. Meidän talo on rakennettu 1987 mutta ollaan tehty aika kattava pintaremppa (lue melkein kaikki uusiks).

Olkkari on aika isokokoinen ja 6 kulmainen (eli pyöreä?) ja täältä löytyy 4 ikkunaa. Kattokorkeus on noin 5 metriä ja ollaan hankittu iso kattokruunu, mutta sen ylössaaminen onkin astetta isompi projekti joten se makaa edelleenkin takkahuoneen lattialla odottamassa. Mitä sisustukseen tulee niin moni teistä varmaan huomaa että on aika Ikea – painotteista. 

Meinattiin ensin hankkia iso kulmasohva mutta Ikean Ektorp sarja oli tarjouksessa juuri silloin kun sohvanhankinta oli edessä joten päädyttiin niihin. Senkki ja sivupöytä on Ikean Liatorp sarjaa ja sohvapöytä mieheni on itse rakentanut omin pikku kätösin. Olkkari avautuu takkahuoneeseen josta ensin piti tulla ruokailutila, mutta huone oli aivan liian pieni siihen tarkoitukseen ja koska meidän keittiö on sen verran iso siitä tuli Bellen ”leikkihuone” missä säilytetään hänen leluja ja lastenvaunuja.

Koska meidän väliovet ovat mustia maalattiin kaksi seinää olkkarissakin saman väriseksi ja mattokin on tumman tumman sininen ja sekin hankittu Ikeasta tietysti. Matto on kai tarkoitettu ulkokäyttöön ja on ollut todella helppohoitoinen, varsinkin kun meillä on koira. Kirjahylly on vanha löyty jonka maalasimme valkoiseksi. Kaikki kukat ja kasvit ovat muovisia koska en ikinä onnistu huolehtimaan elävistä kukista ja ne kuolevat about viikossa. En siis ole viherpeukalo.

Kommentit (4)

Voi miten tyylikäs olohuone <3 sattumalta blogisi löysin ja ehdottomasti lukijaksi jäin.

Ni har helt jättefint hemma, ja diggar färgena. Du har bra smak 😀

Voi kiitos ❤️ käyn kurkkaamassa sun blogia kunhan pikkunen suostuu menemään päikkäreille ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X