desire nymark - Banneri

Belle on 4 kuukautta vanha ja aika on mennyt niin sairaan nopeasti! Pikku hiljaa tälle mammalle on iskenyt hirveä tarve päästä johonkin, pois neljän seinän sisältä. Ensimmäinen kuukausi meni sairaaloissa ja kolme kuukautta ollaan vietetty aika lailla kotona, mutta nyt kun säät lämpenivät kunnolla ruvettiin miettimään kesäsuunnittelmia. Miehellähän on 4 viikkoa kesälomaa ja kaikki viikonloputkin vapaata joten hyvin keretään tehdä kaikkea kivaa perheen kesken!

Bellen kummisetä on hankkimassa veneen joten varmasti käydään venekisoissa. Ollaan tietysti myös menossa mökille (kunhan sää nyt vaan pysyisi hyvänä). Juhannusta sekä miehen synttäreitä pitäisi juhlia ja meidän hääpäivää. Risteilylle haluaisin päästä ja muumimaailmaan. En tiedä miksi minulla on niin kova hinku päästä katsomaan muumeja, mutta se oli semmoinen selkeä kohde jo raskausaikana. Tulevaisuudessa haluaisin Kålmårdeniin, mutta siihen Belle on vielä liian pieni.

Yhteistyössä Weecoksen kanssa sain ihania kesäkuteita Bellelle. Bodyt ovat aika ohutta materiaalia eli pikkunen ei saa lämpöhalvausta näissä. Sain myös teille alennuskoodin, eli jos tilaatte weecos.com sivulta koodilla DESIRE10 saatte 10% alennusta 6.6 asti! Mies sai valita pöllöbodyn, minä taas ihastuin totaalisesti Aarrekidin ”valley” bodyyn sekä pipoon. Huomaatte varmaan kuvasta että Bellen mammalla on nämä pipojen koot aika hukassa. Onneksi pikkunen pääsee käyttämään pipoa myöhemmin! Ihanaa kesäviikkoa kaikille ❤️

Kommentit (5)

Söpö Belle! Ja ihana toi aarrekidin body ? mullaki on kaihee reissukuume ja tarkoitus ois ainakin käydä lasten kanssa lintsillä tänä kesänä ?

Gud va hon e söt!

Visst e hon?! ? fast hon ha blivi nästan helt flinttis ??

No niinpä! ? mut saakeli toi pipo. Menee jopa mulle ??? hei jos kaipaat seuraa (ja lastenvahti apua) niin voin tulla messiin lintsille! ? sinnekin haluaisin kovasti mut Belluska vielä liian pieni ?

Joo lähetää yhdessä lintsille ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X