desire nymark - Banneri

OKSENNUSTAUDISSA

Ensin mies, sitten mommo ja nyt minä sekä Belle. Belle ei onneksi ymmärrä että hänellä on oksennustauti, ihmettelee varmaan vaan miksi puklua tulee niin paljon ja hänellä on nälkä heti syömisen jälkeen. Jaksaa edelleen hymyillä ja nauraa ja hyvä niin, koska minua ei hirveesti hymyillytä tällä hetkellä.

Miten kipeenäoleminen eroaa normi arjesta kun olet äiti? Ei mitenkään! Mitään ei muutu! Miehen pitää silti mennä töihin ja Bellellä on samat rutiinit. Olen niin väsynyt, poikki ja pinossa. Oksensin koko raskausajan (eli minulla 7 kuukautta) ja luulin että mun ”oksennus kiintiö” olisi täynnä ainakin viideksi vuodeksi, mutta olinpa väärässä. Tässä tulee kyllä kieltämättä sellainen huono Deja Vu – fiilis. Kun viime kesänä makasin tällä samalla sohvalla vaikka aurinko paistoi ja tein kuolemaa. Ainoa ero taitaa olla että Belle ei enää köllötä vatsan sisällä, vaan koliikkikeinussa mun vieressä.

​[wpvideo mkOLC3s6]​Miehellä ja mommolla tämä tappotauti kesti päivän, mulla on nyt toinen päivä menossa. Toivon siis että olisin kunnossa huomenna. Ja että pysytään terveinä loppuvuoden. Osaako joku ehdottaa hyviä sarjoja/leffoja viaplayssa tai netflixissä? Belle on nyt katsonut Hortton – leffaa 4 kertaa putkeen. Kohta olisi varmaan mamman vuoro valita.

Kommentit

5 kommenttia
Desire Nymark

Ensin soitettiin tietty Papille joka oli sitä mieltä että pidetään vaan jos mies jaksaa koska heillä on ruuhkaa kesällä (ilmeisesti lomat/häät jne en tiedä?). Sitten tietty se että kummit tekee viikonloppusin töitä eikä noin vaan saa vapaata ja kaikki ruuat oli jo valmiina. Mommohan ei osallistunu juhliin ja mieskin pelkästään itse ristiäistilaisuuteen. Kaikille ilmoitettiin tottakai että miehellä on oksutauti ja onneksi kukaan vieraista ei saannu pöpöjä 🙂

Avatar

Americans horror story, girlboss, pretty little liars jos et oo kattonu ni Suosittelen! 🙂

Avatar

Eikä :/ pikaista parantelua ! Ps. Viaplays ainakin Supernatural, Ruutu + näkee uusimmat Pako jaksot, suosittelen sarjaa !;)

Desire Nymark

Kiitos ❤️ toivotaan että menis nopeasti ohi ?! Tänään oon kattonu supernaturalia koko päivän ?! Olin ihan unohtanu miten hyvä sarja se on!

Avatar

En ymmärrä miksi ihmeessä piditte ristiäisiä jos mies ja mummo OKSUTAUDISSA ettekä siirtäneet esim viikolla/kahdella. Kiva niille vieraille jotka tuli, toivottavasti ilmoititte edes vieraille ennen juhlia että teillä sairastellaan. .

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä