desire nymark - Banneri

Rakastan valokuvia ja ahkerasti olen dokumentoinnut Belleä. Päivittäin otan kuvia, en pelkästään tänne blogiin tai instagramiin vaan muistoksi. Belle kasvaa niin huikeeta vauhtia että pakkohan sitä on ikuistaa ❤️. Täällä blogissa olette tottuneita kuviin jotka näyttävät tältä:

Mutta mitä tapahtuu kaikille epäonnistuneille kuville? Ne menevät omaan bloopers kansioon. Tänään haluan jakaa näitä kuvia teidän kanssa ja meidän ihanaa Belleä, joka ei aina ole ihan niin yhteistyökykyinen. Välillä häntä ei voisi vähempää kiinnosta. Kuten näissä kuvissa..

Usein häntä myös väsyttää..

Välillä tulee itku..


Välillä ilmeet eivät ole ihan kohillaan..

Vauvojen kuvaaminen voi välillä olla aika haasteellista ja tilanne muuttuu todella nopeasti. Hyvän ja huonon kuvan välissä voi olla 2 sekunttia. En siis tietenkään tarkoituksella kuvaa itkevää vauvaa, mutta nanosekunnissa Bellen skaalaa menee näin: ”????☹️??” ja sen jälkeen taas hymyillään ja ollaan iloisia. Ja hei tarkoituksena olisi hankkia uusi kamera. Tällä hetkellä käytössä oleva Canon on ehkä surkein kapistus ikinä. Eli jos vinkkejä kameravalintaan löytyy niin otetaan mielellään vastaan! Oikein ihanaa viikonloppua kaikille ❤️!

Kommentit (5)

Olympukset kamerat on tosi kehuttuja ja sellainen on myös omalla haavelistalla ? mulla on itselläni nyt käytössä (puhelin ku kone on rikki?) canon 600D ja se on ollu musta ihan hyvä, ja pari eri linssii siihen

Olipa mukava postaus! Kovin usein blogit ovat ”kiiltokuvaa”. Vauvojen kanssahan tuo ilmehomma menee juuri noin. Paitsi, että siihen vaihtumiseen ei mene kahtakaan sekuntia 🙂 Mutta niin se näyttää olevan isompienkin muksujen kanssa. Kun kiinnostus lopahtaa, niin sen kyllä huomaa hyvin kahdessa peräkkäisessä otoksessa.

Kiitos ?! Nimenomaan näin! Siksi halusinkin näyttää täällä että aina ei onnistu, ja se on ihan okej ? vaikka niitä kuvia harvioin laitetaan someen 🙂

Ja p.s aivan ihana belle joka kuvassa ????

Täytyy sitten tsekata olympusta! ??? sonyn A5000 vaikutti ihan kivalta (käännettävä näyttö ja wifi ?) mut ylikuumenee kuulemma nopsaa ??! Haha mä aina nauran näille kuville mis Belle on ihan ”nyt ei oo kivaa enää ?” ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X