desire nymark - Banneri

Tämä haaste pyörii monessa mammablogissa ja oli mielestäni niin hauska idea että minunkin oli pakko tarttua tähän. Äitiys on kyllä niin mahtava ja mullistava juttu. Vaikka usein valitan väsymystä tai miten asiat ei aina mene niin kuin ollaan suunniteltu en vaihtaisi päivääkään pois, ja olen oikeasti onnellinen.

A niin kuin ”Ai niin..”. Unohdan asioita jatkuvasti. Oli sitten pyykit pesukoneeseen, keitetyn kahvin, tärkeitä menoja.. unohdan. kaiken. Aina.

B niin kuin Buu-klubben. Vaikka Belle on niin pieni vielä katsotaan jo joka päivä Buu klubbenia yhdessä.

C niin kuin Ceasar-salaatti. Tätä syön melkein päivittäin. Miksi? Sen voi syödä kylmänä. Siksi.

D niin kuin D-vitamiini. Näitä tippoja pitää muistaa antaa joka päivä. Ja aina meinataan unohtaa? Nykyään pidetään tipat korvikkeen vieressä.

E niin kuin Emmaljunga. Olen ollut tyytyväinen meidän vaunuhin, vaikka eivät mahdukkaan mun takakonttiin. Seuraavaksi hankitaan varmaan ne Super Vikingit, jospa sitten mahtuis mun tilaihmeeseen.

F niin kuin Farmariauto. Tällainen olisi pakko hankkia, lue kohta E.

G niin kuin God morgon! Rakastan aamuja, kun saan sanoa God morgon Bellelle ja hän vastaa hymyllä. Vaikka olisin miten väsynyt tahansa joka aamu on hyvä aamu, koska se alkaa Bellen hymyllä.

H niin kuin Horton. Bellen lempileffa joka pyörii netflixistä 24/7.

I niin kuin Itku. Onneksi Belle ei itke usein, mutta tapahtuuhan sitä päivittäin. Ja äitikin itkee, koska hormoonit ja väsymys.

J niin kuin Jossittelu. Jos huomenna sais pyykit pestyä, tai siivottua, tai kunnon ruokaa tehtyä, tai nukuttua enemmän, tai pihan valmiiksi.. 

K niin kuin Koliikkikeinu. Meillä se on aseteltu telkkarin edessä ja Belle köllöttelee siinä tyytyväisenä ja nukahtaa siihen helposti.

L niin kuin Libero. Näitä vaippoja käytettiin naikkarilla ja kättärillä, ja käytetään edelleen.

M niin kuin Mamma. Elämäni tärkein tehtävä.

N niin kuin Netflix. Joko katsotaan lastenleffoja tai sitten katson sarjoja päivisin kun mitään ei telkkarista tuu. Miehen kanssa leffaa, koska vietetään laatuaikaa kotona. Öisin myös sarjoja jos Belle ei suostu nukkumaan. Toimii siis joka tilanteeseen!

O niin kuin Onni. ”Olen onnellinen, mitä sä luulit?”. No okei, kaiken tämän valituksen keskellä (unettomat yöt, väsymys jne) olen oikeasti onnellisempi kuin koskaan. Uskokaa vaan!

P niin kuin Pappa. Meille tärkeä ja rakas henkilö.

Q niin kuin Quattro. Mulla on neliveto päällä koko ajan ja häärään ympäri kämppää kuin päätön kana, saamatta mitään aikaiseksi.

R niin kuin Rakkaus. Rakastan meidän pikkusta enemmän kuin mitään ja samalla rakastuin entistä enemmän Bellen isään. Olen niin täynnä rakkautta että räjähdän.

S niin kuin Sektio. Elämäni tuskallisin ja samalla onnellisin hetki.

T niin kuin Tuuti. Ainoa korvike joka Belle hyväksyy.

U niin kuin Univelka. Mietittiin miehen kanssa että nukutaan aivan liian hyvin, sen takia hankittiin lapsi. Ongelma ratkaistu!

V niin kuin Viini. Jos on rankka viikko takana en todellakaan jaksa lähteä yöelämään (en muutenkaan, katso kohdat U, Y, X, Z & Ö) mutta lasin viiniä voin ottaa jos olen hurjalla tuulella.

W niin kuin Wipes eli kosteuspyyhkeet. Maailman paras keksintö ja oikea arjen pelastaja!

Y niin kuin Yösyötöt. Onneksi meidän pikkunen on vaihtanut rytmiä niin että pärjää yhdellä syötöllä. Kauhulla muistan ne ajat kun häntä piti syöttää 2-3 tunnin välein.

X niin kuin X-asento. Kun Belle nukahtaa niin se on selkeä X-asento meikäläisellä. Edes hetkeksi, ennen kuin ne muut pakolliset asiat on pakko tehdä.

Z niin kuin ”Zzz”. En ikinä uskonut että arvostaisin nukkumista näin paljon. Asia jota haluan tehdä, josta olen onnellinen jos saan tehdä ja erittäin kärttynen jos ei saa riittävästi.

Å niin kuin ”ÅHÅ!”. Meidän perheen käytetyin sana. Belle puklaa ÅHÅ! Kahvi kaatuu ÅHHHÅ! Isi tulee aikaisemmin kotiin ÅÅÅÅHÅ!

Ä niin kuin Älskling. Belle on aina joko Älskling tai Gulle kun hänelle puhutaan. Raukka ei varmaan ikinä opi omaa niemä.

Ö niin kuin Öitä. Nykyään meidän laatuaika on nukkuminen. Hemmottelu on myös nukkuminen. Jos vaan saa ja pystyy, niin me nukutaan.

Haastan WITHLOVELAURALIAM & FAIJAHOMMIA (eli Isyyden aakkoset).

Kommentit (3)

Tää haaste lähti mun blogista, kiva kun tähän on tartuttu monessa blogissa, mutta harmillista kun kukaan ei mainitse enää haasteen alkuperää 😮

Jee kiitos haasteesta! Sulla oli niin hyviä kohtia :D!!

Tuun sit kurkkaa et oot tehny ??

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X