desire nymark - Banneri
blog1

Vaikka blogin nimi on pelkästään ”Desire Nyman” (koska mun mielikuvitus on niin huippu) blogin takana on kaksi henkilöä. Belle on siis mun duunikaveri, mistä olen niin onnellinen ja onhan se aivan ihanaa työskennellä sun oman tyttären kanssa. Mutta.. Välillä työskentely vauvan kanssa saattaa olla aika haasteellista. Ensinäkin Bellen mielestä 9-17 duuni ois aivan liian tylsää, joten tätä tehdään 24/7. Belle ei myöskään noudata perus ”yksi ruokatauko ja kaksi kahvitaukoa/8H” – käytäntöä. Yhden onnistuneen kuvan ottaminen saattaa helpostikin kestää 3-4 tuntia koska mun duunikaveri on ruokatauolla, huonolla tuulella, vetää päikkäreitä, puklaa vaatteiden päälle.. Kärsivällisyys on siis kaiken A ja O.

Tämä tarkoittaa myös paljon työskentelyä öisin ja on moni yhteistyökumppani varmaan ollut ihmeissään kun vastaan sähköposteihin aamu neljältä. Välillä ihan perus kahvikuppi ei riitä, vaikka meillä on mallia ”isoimmat mitkä Ikealta löytyy”, vaan juodaan kahvia suoraan pannusta. Olen päättänyt että bloggaaminen ei saa tulla äitiyden edelle – mun tärkein työtehtävä on aina äitinä oleminen.

DSC00503

Tänään otettiin uusia kuvia blogiprofiiliin mihin pikkuneiti ei voinnut osallistua, koska hän valvoi koko yön (ei sentään duunin takia vaan meillä tehdään hampaita) ja nukkui sitten päivällä pidemmät päikkärit. Kovasti arvostellaan mammabloggaajia siitä että lapsi ei itse ole saannut valita haluaako esiintyä julkisesti somessa. Tavallaan ymmärrän tämän, mutta toisaalta nämä samat ihmiset usein kuitenkin itse päivittävät lapsistaan kuvia facebookin ja instagramiin, joka ilmeisesti on ihan fine koska seuraajamäärä on pienempi?

Mun mielestä ei ole väärin näyttää lapsia somessa – voihan joku napsia kuvan sun lapsesta ihan missä vaan. Itse vedän rajan siihen että en julkaise noloja kuvia Bellestä, eikä ”alastonkuvia” (kylvettämisen yhteidessä esim). Jotkut ovat myös sitä mieltä että mammabloggaajat hyväksikäyttävät omia lapsia pelkästään lukijoiden / seuraajien toivossa. Minustakin ollaan ”kaupungilla puhuttu” että olen hankkinut Bellen pelkästään somea varten. Tähän voin vaan vastata että löytyy kyllä motivaatiota bloggaamiselle jos pelkästään sen takia lapsen hankkii – on meinaan aika työläs asuste. Suosittelisin sitten mielummin vaikka uusia nike airmaxeja, ne ovat tosi suosittuja tällä hetkellä.

blog2

Mitä hyväksikäyttämiseen tulee niin olen niin eri mieltä kun vaan olla ja voi. Jos äiti pystyy elättämään itsensä blogin avulla se on pelkkää plussaa lapselle. Silloin äiti voi työskennellä kotona samalla kun viettää aikaa lapsensa kanssa. Lisätulot ovat myös aina plussaa, ihan jokaiselle perheelle. Mun tapauksessa todellakin pidän Belleä duunikaverina ja maksan hänelle ”palkkaa” joka kuukausi – eli laitan rahaa hänen säästötilille. Luulen että neiti on siitä ihan kiitollinen tulevaisuudessa, vaikka onkin joutunut tekemään duunia ihan synnytyksestä saakka. Haluan myös näyttää mun lapselle että olen niin paljon muutakin kuin ”pelkästään äiti” (vähättelemättä äitiyttä millään tavalla – se on työstä kaikista rankin). Tämä blogi on mun ja Bellen yhteinen projekti ja vaikka se välillä onkin rankkaa olla sekä kotiäiti että bloggaaja ollaan molemmat ikuisesti kiitollisia meidän lukijoista jotka haluavat seurata meidän elämää !

Kommentit (15)

Du är en bra mamma och gör de som du tycker är bäst för dej och ditt barn ?
Du har en bra blogg! Gillar att du är så ärlig och skriver på ett sätt som är enkelt och roligt att läsa! Fortsätt med det du gör.
Ha en bra sommar!

Bellen jatkuvasta hymyilystä kyllä näkee että olet läsnä hänelle!

Tää kommentti lämmitti mun sydäntä ?❤️

Kerkeätkö ikinä olemaan läsnä lapsellesi, kun kuvaussessiot blogiasi varten tuntuu olevan ykkösprioriteetti? Lapsi varmasti ilahtuisi, jos olisit läsnä ihan aidosti hänen itsensä vuoksi, etkä aina kamera kädessä, asusteet, vaatteet ja rekvisiitta mielessä blogin vuoksi. Mitä lasten kuvien ja heidän elämän jakamisesta sosiaaliseen mediaan tulee, on tosiasia kuitenkin se, että heiltä riistetään itsemäärämisoukeus, kun kuvat kommentteineen jaetaan someen. Luot lapsellesi some-identiteetin, ennen kuin hän itse tietää mikä some onkaan. Se ei ole lapsen edun mukaista, mutta tästä olet epäilemättä eri mieltä. Suosittelen lämpimästi, että keskittyisit lapseesi ”blogityösi” sijasta. Suosittelen myös, että suhtaudut saamiisi kriittisiinkin kommentteihin aikuismaisesti, etkä heti vedä hernettä nenään ja heittäydy 5 vuotiaan tasolle. Vähemmän miellyttävämmätkin kommentit ovat osa somea.

Kuten jo blogipostauksessa mainitsin ykkösprioriteetti on aina Belle, eli kyllä kerkeän olla läsnä hänelle ? vaikka olen äiti olen myös vaimo, tytär, sisko, ystävä, koiranomistaja, talonomistaja ja yrittäjä. Ei se oma elämä lopu ihan totaalisesti, vaikka saa lapsia! ?

Ps. Sinulle on tulossa blogi tai miksipä ei vlogi haaste tänään blogini puolella 😉

Hyvä postaus! Huh mitä ne ihmiset miettiikään… :/

Hyvä postaus ja hyvät kuvat! Varsinkin ensimmäinen on hauska ja omaperäinen 😀 kiinnostavaa tekstiä myös, varsinkin ajatukset blogista ja vauvakuvista – aina hankala aihe puhua. Hyvä kun otat tärkeitä asioita esille blogissasi, osasyy miksi mielelläni seuraan teitä! Säästötili-idea on aivan ihana ?

Voi kiitos! ? joo, munkin mielestä fiksu tapa opettaa pikkuneidille että työtä pitää tehdä. Ja että työstä myös maksetaan ?

Hyvä kirjoitus! 🙂

Kiitos! Kiva että tykkäsit ?

Tack ska du ha Linnea, de värmer! ? o en bra sommar åt dig me! Får hoppas på bättre väder ?❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X