desire nymark - Banneri

Olen yrittänyt kuvata tätä videota 3 kertaa. Ensimmäisellä kerralla vollotin alusta loppuun ja toisella kerralla siitä tuli aivan liian pitkä ja sekava. Kolmas kerta toden sanoo, tässä se nyt on. Minun synnytyskertomus tiivistettynä 24 minuuttiin. Ajattelimme Kirpun kanssa, että koska me nyt siirryttiin tänne kaksplussalle ja saatiin paljon uusia lukijoita, haluamme kertoa teille kaikille miten meidän yhteinen matka alkoi. Toivottavasti jaksatte katsoa loppuun saakka, vaikka tämä video onkin ihan älyttömän pitkä. Tässä LINKKI videoon.

Kommentit (12)

Mua jäi mietityttämään kun kerroit että söit opiaatteja viikon ja samalla pumppasit rintamaitoa? Annoitko tätä maitoa siis vauvalle?

Ihana video, kiitos että jait teidän tarinan <3 haluaisin kysyä mistä toi sun tpaita on ostettu? Se on ihanan näkönen ja mun mielestä on vaikeeta löytää hienoja perusvaatteita 🙂

Kiitos ❤️ paita on H&M:ästä ? pitäs löytyä ihan perusmallistosta ?

Ei antanu kattoo videoo..

Hmm ? mun koneella ja iphonella kyllä toimii ?

Uteliaisuuttani kysyn kun näytti siltä tuo kirpun syöminen että oletko koittanut röyhtäyttää välillä? Entä käytätkö harsoja yms jolla voit pyyhkiä mahdolliset puklut/maidot?

Tottakai! ? tämä videohan on editoitu ja pätkät leikattu yhteen, muuten tästä olisi tullut yli tunnin setti ?

Hurja synnytyskertomus, onneksi kaikki päättyi kuitenkin hyvin ja olit jo sairaalalla kun istukka irtosi. Sulla on ihana blogi ja suloinen tytär <3

Oli todellakin ihan sairaan hyvä tuuri! Ei siis se että istukka repes, vaan että oltiin sairaalan parkkipaikalla ? voi kiitos ❤️

Maito nousi muistaakseni 2 päivää sektion jälkeen ja joo annettiin vauvalle. Tätä mä kauhistelin itsekin mut lääkärit oli sitä mieltä että saa ja kannattaa antaa, toi ”tyrnimaito” joka alussa tulee on niin tärkeetä keskosille ?

Itsekin imetin heti sektion jälkeen ja kauhistutti se että ne kipulääkkeet menevät maidon mukana vauvaan.. mutta en syönyt missään vaiheessa opiaatteja (kuin ehkä leikkauksen aikana annettavat) ihan vain peruskipulääkettä nelisen päivää. En tiennyt että tuollaisia opiaatteja annetaan pidempään..?

Meille kyllä annettiin naistenklinikalla ? mut onkohan se eri jos on suunniteltu tai hätä sektio? Ainakin ne sano mulle et saattaa olla kipeempi kun on hätäsektio, mutta en tiedä ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X