desire nymark - Banneri

Kuten jo tossa aikaisemmin epäilin, meillä tehdään hampaita. Kirppu pitää nyrkkiä suussa, kuola valuu ja hän huutaa naama punaisena. Tätä rumbaa ollaan eletty nyt kaksi päivää. Illalla ei halua nukahtaa ja päivällä suostuu nukkumaan päikkäreitä pelkästään mun sylissä. Ollaan kokeiltu vaikka mitä, että saataisiin tyttö unten maille. Autossa ei viihdy ja vaunutkin oli big NO NO kun eilen yritettiin. Kirppu ei muutenkaan ikinä ole viihtynyt vaunuissa, en tiedä minkä takia. Juuri kävin kokeilemassa Emmaljungan uutta NXT90F vaunuja, jotka ehkä jopa mahtuisivat auton takakonttiin, mutta tuntuu niin turhalta investoida yli tonni vaunuihin jos lapsi ei sitten kuitenkaan niissä viihdy.


Ollaan muutenkin nyt käyty koittamassa kaikki vaunut mitä vaan maailmassa tyyliin on olemassa, mutta kaikissa on jotain joka häiritsee. Bugaboo Donkey oli mun mielestä tosi fiksu, jos tulisi yksin hertunterttu lisää. Mutta eihän se bemarin takaluukkuun mahdu. Emmaljungan vikingit oli pienet ja näppärät, mutta olisin halunnut vaaleanharmaana ja sitä väriä ei tietenkään löydy tossa mallissa, pelkästään NXT90F mallissa. NXT90F vaunuja ei pysty ostamaan pelkästään ratasistuimen kanssa, vaan joutuu ostamaan koko paketin. Koppaa käytetään tuskin kauan enää, joten siinä mielessä aika turha. Käytiin sitten vielä kattomassa Britaxin Smile 2 mallia, mutta ulkonäkö ei miellytä mun silmää. Taidan olla liian kranttu.


Mutta niin, täällä ollaan siis aika väsyneitä. Äiti lohdutti että kunhan molemmat alahampaat tulevat niin sitten kestää kauan ennen kuin seuraavat hampaat tulee. Kysyin sitten miten kauan kestää ennen kuin nämä alahampaat ovat tulleet ja sain vastaukseksi että ”No.. aika kauan”. Sepä kiva se. Isämies on huomenna lähdössä firman kekkereihin, eli ollaan huomenna ja lauantaina yksin Kirpun kanssa. Sepä kanssa kivaa se, jos meno jatkuu samanlaisena. Onneksi kaikki on ohimenevää. Miten te selvisitte tästä vaiheesta? Kaikki vinkit ja niksit otetaan vastaan!

Kommentit (11)

Lopeta kopan käyttö ja hanki istuin osa minkä saa melkein makuasentoon 🙂 meillä kumpikaan ei oo nukkunut vaunukopassa niin ollaan alettu käyttää istuinosaa noin 3kk ! Emmaljungan Super Viking on Super!

Stokke on ollut kyllä kätevä, siinä kun pystyy kantamaan isompaa lasta myös selässä. Nyt retkillä, matkoilla, lentokentällä on kannettu tuota reilu vuodenikäistä selässä ?

Tätä stokkea ollaan nyt kehuttu niin paljon että pääsi ostoslistalle! ???

Moiin, min erfarenhet av tänder e den att när min esikoinen fick sina, (typ alla 8 första) så fickhon samtidigt jätte paha öroninflamation pga de, o pga de skrek hon varje gång man la henne liggandes (pga trycket de blir i öronen då) o ja trodd altin bara att de va dom tänderna som va sjuka o att hon därför int kund sova, för hon visa ju int andra täcken på att de sku va i örona någo, så sen typ me 4 nästa tänderna så visst ja genast att nu e de säkert i öronen igen, o fick sen hjälp snabbare. Så kanske värt o kolla opp de, dom kan säkert si där i neuvolan?! bara som ett tips, behöver ju int vara någo sånt.

Bra att du berätta om öronen, de sku ja aldri ha gissa mej fram till! För de kan nog bra stämma att hon sku ha örona sjuka, hon går int me på att ligga i famnen heller utan vill va i pystyasento ☹️ vi har endå passlit tid ti kehitysseuranta så måst be dom kolla öronen! ? så typiskt när ja förra veckan påsto att vi har en såå enkel bebis som aldri skriker ??

Ootko romani? Nimestä päätellen näin ajattelin.

En tiedä tarkoitatko etu vai sukunimeä mutta ei, en ole ?

Kolmen lapsen kanssa kantoliina on ollut noissa tilanteissa paras pelastus. Jopa niin iso, että olen ihmetellyt, miten kukaan voi selvitä vauvan kanssa ilman kantoliinaa. ?

Haha toivottavasti mullekin tulee samanlainen fiilis, nimimerkillä tilasin äsken! ? meillä koliikkikeinu on ollu suuri apu, kunnes hampaat …. ?

Meillä oli vuos sitten muutaman kuukauden tuollaista, tyttö nyt 1v3kk. Kantoliina ja kantoreppu oli ainut paikka missä sen kesän nukkui päiväunia.. Helvetillistä se tosiaan oli… Mut toisaalta ihan kätevää, vauva nukkui ja itsellä oli kädet vapaana. Mulla oli silloin vielä 3vuotias viihdytettävänä, ai kauhee mut aika kultaa muistot! Kaikki tsempit sinne! Mut ehdottomasti kannattaa miettiä kantovälinettä, meillä oli stokke ja trikooliina.

Aj hirveetä! Onneks tässä ei ole muita hertunterttuja vahdittavana, pelkästään mies ja koira ? meillä lähtee nyt samantien toi stokke ja kantoliina tilaukseen ???

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X