desire nymark - Banneri

Lapsia kannattaa hankkia vasta sitten kun olet oikeasti valmis siihen. Pelkkä fiilis siitä että haluat lisääntyä ei siis riitä. Mistä sitten tietää että olet valmis tähän urakkaan? No minäpä kerron 4 selkeetä merkkiä siitä, että olet valmis hankkimaan lapsia.

  1. Vihaat nukkumista. Enemmän kuin juurihoitoja, mätkyjä, punaisia valoja tai syyliä. Hyviä uutisia: Et ikinä enää joudu etsimään tekosyitä valvomiseen, koska lapsi toimii aina syynä. Jos olet oikein onnekas saat koliikkitapauksen, etkä nuku sekunttiakaan kolmeen neljään kuukauteen, yay!
  2. Teet kaiken yhdellä kädellä, pelkästään sen takia että haluat. Ihmiset ovat ehkä tähän asti tuijottaneet sinua ihmetellen että ”miksi hän tekee kaiken niin vaikeeksi?”, mutta jos hankit lapsen hän tarrautuu kiinni sinuun sillä tavalla että tekstaaminen, syöminen, pyykinpesu, imurointi ja jopa meikkaaminen on täysin normaalia tehdä yhdellä kädellä. 
  3. Rakastat toistoja. Jos pystyt lukemaan samaa satua tai laulamaan samaa tuutuulaulua satatuhatta kertaa putkeen, katsoa samoja lastenohjelmia kuukausi putkeen, kuulla samoja sanoja kuten ”miksi? Miksi? Miksi?” tai ”äiti, äiti, äitiii” ja myös toistamaan samoja sanoja kuten ”ei, ei, eeeei, ei” ilman että koet henkisen romahduksen – olet valmis hankkimaan lapsia.
  4. Olet työnarkomaani. Vihaat vapaa aikaa ja vapaapäivät ahdistavat sinua. Jos siis etsit uutta duunia, joka myös olisi tarpeeksi haastavaa, äitiys olisi sinulle aivan mainio uramuoto. Työajat ovat 24/7, ei ikinä enää vapaita viikonloppuja ilman velvollisuuksia – HURRAA! Etenemismahdollisuudet ovat myös hyviä koska jokaisella iällä on ne omat haasteet ja vaiheet.

Muutenkin jos et halua käydä vessassa tai suihkussa yksin, juot kahvisi mieluiten kylmänä sekä syöt mielummin kylmää kuin lämmintä ruokaa, tai kaipaat uusia sisustus elementtejä sun kämppään kuten esim lastenrattaat parvekkeella, koliikkikeinu olkkarissa ja turvakaukalo saunassa olet valmis saamaan lapsia. No höp höpö – miten oikeasti tietää että on valmis saamaan lapsia?

En usko että kukaan tietää sitä tarkkaa ajankohtaa milloin siihen olisi valmis. Koska voiko tähän oikeasti olla ihan valmis? Eihän sitä ikinä voi tietää millainen raskaus, synnytys tai vauva tulee. Luulen myös että melkein jokaiselle tulee jo raskausaikana epäilys siitä, että ollaanko me oikeasti valmiita. Jopa sitten kun lapsi jo on olemassa voi tulla sellaisia hetkiä että epäilee ettei olekaan valmis. Jotenkin asioilla kuitenkin on tapana järjestyä. Onko teille ikinä tullut epäilys siitä, että ette olekaan valmiita?

Kommentit (2)

Muistan kun ensimmäiset päivät vauvan kanssa oli vähän sillee ”apua, nyt oon äiti,oonko valmis tähän” 😀 Mutta kaikkeen tottuu ja äitiyteenkin kasvaa.

Joo mulle tuli kans ihan shokkina sektion jälkeen et ”Äää mä oon äiti, millaset äidit on? Muutunko nytten?” ?? onneksi kaikki äitiyteen liittyvä on tullut ihan luonnostaan. Ihan turhaan pelkäsin ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X