desire nymark - Banneri

Mitä tapahtuu blogin kulissien takana? Sain haasteen Chandelierhome:lta näyttää teille ja tänään saatte tietää. Tämä video toimii samalla my day – vlogina. Vaikutan varmasti tosi väsyneeltä (ja sitähän mä olin, ja olen edelleen) videossa ja myöhemmin tällä viikolla on tulossa toinen video, missä vähän avaan teille minkä takia mua masentaa ja väsyttää.


Ajattelin tästä lähtien tehdä ainakin yhden videon viikossa teille. Blogia yritän päivittää päivittäin, mutta se riippuu aina vähän Kirpusta. Tykkäättekö videoista vai ovatko tekstit parempia? Joku teistä ehdotti myös että tekisin blogille Facebook sivut, minne voisin päivittää uudet videot, blogipostaukset sekä päivittää sellaisia kuvia jotka ei päädy blogiin tai instagramiin. Jostain syystä en ikinä opi käyttämään snapchattia, joten tämä olisi ehkä helpompi tapa kommunikoida teidän kanssa. Kertokaahan mitä mieltä olette 🙂

Kommentit (11)

Toivottavasti saat päivällä nukuttua,pidemmän päälle valvominen varmasti verottaa :/ Jaksamista! Ihana video ja kirppu, jotenkin niin luontevasti kameran edessä olit 🙂

Joo, huomaa kyllä että ihan perus asiatkin ovat aika rankkoja tällä hetkellä kun ei saa nukutta tarpeeksi ? toivotaan et ne hampaat tulis nopeesti! Ja hei kiitos❤️

Kiitoksia että vastasit haasteeseen. Mielenkiintoinen video mikä sai minut hi surulliseksi puolestasi kun olet selvästi väsynyt ja et saa tarpeeksi lepoa <3 kotiäidin arkea kaunistelematta. Kiitoksia kun jaksat pitää tätä blogia pienen lapsen äitinä ja käytät paljon aikaa ja voimia tämän ylläpitoon. Aurinkoisia kesäpäiviä sinne <3

Kiva o följa me din da 😀 Måst igen säga att ni har ett helt jättefint hem!

Kiva att du tyckt om vloggen, riktit skönt att göra lite annat imellan å int bara skriva ? å tack! ? ja ha fundera på att göra en esittelyvideo av vårt hus. Men orka städa …. ??

Ehkä toi linkki on hyvä katsoa, ja lukea läpi. Minäkin pistin merkille kuinka paljon teidän lapsi katsoo televisiota tai leffoja.
Liian paljon ärsykkeitä vauvana voi olla haitallista aivojen kehitykselle. Esim on tutkittu että adhd ja muita keskittymisvaikeuksi saattaa johtua just siitä.
Ihan vaan vinkkinä. ? Ole enemmän läsnä. Lukekaa, laulakaa jne yhdessä. Älä käytä telkkaria lapsenvahtina.

En nyt oikein tiedä miksi linkkasit tämän mutta kiitos kuitenkin 🙂

Ei nyt kuitenkaan kannata vetää omia johtopäätöksiä 12 min pitkästä videosta 🙂 kiitos huolenpidosta, mutta kyllä me myös lauletaan, luetaan ja ollaan läsnä, vaikka ne asiat ei videolle päädy. Halutaan myös viettää aikaa perheen kesken, ilman kameroita tai somea. 🙂

Ei pelkästään tän viedon perusteella, mutta esim ekassa vlogissa sanot katsoneesi jotain leffaa noin 50kertaa.
Pisti vaan silmään.
Nauttikkaa vauva-ajasta, se loppuu aivan liian nopeasti. ?

Meillä telkkari toimii taistaäänenä, täällä maalla oois aivan liian hiljaista muuten ? käytetään netflixiä sen takia että halutaan että kirppu kuulee ruotsia 🙂 mehän koettiin 7 keskenmenoa ennen kirppua ja sitten vielä Kirpun sairaalahoidot siihen päälle, joten yritetään kyllä ottaa vauva ajasta kaiken irti. Vaikka se menee aivan liian nopeasti ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X