desire nymark - Banneri

”Vauva tappaa seksielämän”. No niinpä. Jotenkin seksi on aina ollut tabu josta ei puhuta. Maailman luonnollisin asia, mutta silti tabu. Asia joka on elintärkeä parisuhteessa. Ainoa asia jonka teet pelkästään kumppanisi kanssa (ainakin yleensä). Minä en usko että on olemassa seksittömiä parisuhteita jotka ovat onnellisia. No mitä meidän makkarissa sitten tapahtuu? Täällä nukutaan.

Aina puhutaan että pitäisi kyllä, ja kyllähän sitä pitäisi, ilman muuta. Mutta vauva tekee tilanteesta paljon haastavampaa. Ensin vauvanhoito, sitten ne pakolliset jutut, sitten pitäisi vielä saada vauva nukkumaan ja lopulta tekee vaan mieli nukkua, koska meitä väsyttää. Tietysti. Olen kuitenkin huomannut että tämä väsymys ei enää ole satunnaista vaan kroonista. Vanhempia väsyttää. Aina.

Eilen selailin netissä ja törmäsin tutkimuksiin missä aika suoraan väitettiin että seksittömyys johtaa eroon. ”No mehän ei kyllä olla pitkään aikaan…” ja hirveä paniikki. Jotenkin aloitteen tekeminen on nykyään niin vaikeeta. Jos minua ei väsytä niin miestä väsyttää tai toisinpäin. No miten olisi seksihaaste?

Maailman helpoin juttu, selkeä kalenteri jonka mukaan mennään ilman tekosyitä. Tiedetään missä, miten ja milloin. Noudatetaan sitä ja katsotaan miten se vaikuttaa meidän parisuhteeseen. Haastan kaikki mukaan tähän projektiin ja haluan kuulla miten teillä menee, tai miten se vaikuttaa teidän parisuhteeseen. Meillä on päivä 1 tänään ja olen päättänyt että tänään minua ei väsytä, eikä ole päänsärkyä. Katsotaan jos olen samaa mieltä vielä kahden viikon päästä.

Kommentit (8)

Myös välipäivät, ainakin mun alapää ei tota kestäisi joka päivä 😀 😀 muuten kyllä kiinnostaa!

Meillä on kaksi lasta, 1v3kk ikäerolla. Seksi on tärkeä osa suhdetta, aina ollut, ja huomaa heti jos on pidempi tauko seksissä, molempien pinna on kireällä ja kaikki ärsyttää ja riidellään. Mielestäni kans lapset ovat huono tekosyy seksittömyydelle, meillä parisänky on pyhitetty meille kahdelle eikä siis harrasteta perhepetiä, toki lapset joskus nukkuu vieressä. Meillä molemmat lapset ovat huonoja nukkujia ja huutavat päivät joten väsymys on aina läsnä, mutta silti ollaan pyritty harrastamaan seksiä vähintään 3krt/vk, välillä enemmän ja välillä ei tähän päästä. Mutta seksiä on myös muunkinlaista kuin pelkkä yhdyntä ja läheisyys ja hellyys kumppania kohtaan on tärkeää.

Olen niin samaa mieltä kanssasi! Meillä ollaan kyllä kans huomattu että riidellään paljon enemmän silloin kun seksiä ei ole. Toivottavasti tämä haaste auttais meitäkin 😀

Toivotaan, me katottiin tuota ja todettiin että ei keksittäis enää uusia asentoja 😀 meillä on seksielämä vaan parantunu lasten myötä, ihme kyllä. Kunhan vaan tosiaan harrastetaan sitä 😉

Haha löytyyhän googlaamalla niitä ihan hulluja tantra/yoga ”miten nää edes on mahollisia?!”-asentoja mutta en välttämättä suosittele, voi loukkaantua! ??

Eikö haasteessa voisi olla mukana myös joinain päivinä erilaiset mielihyvävälineet? 🙂

Haha joo, tässä ei olla myöskään laskettu mukaan että ei välttämättä halua sekstailla jos on menkat 😀 yritetään nyt kuitenkin miehen kanssa selvitä tästä, ilman tekosyitä 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X