desire nymark - Banneri

Kommentit (5)

Olet äärettömän vahva nainen!! Tuossa tilanteessa ei olla kuin suunta ylöspäin <3

Ja kaikki mitä tässä kerrot.

Tosi surullista tuo sinun nukkuminen… toivottavasti pian alat saamaan unta. Aurinkoisia kesäpäiviä <3

Rupee jo olee voiton puolella, eilen nukuin 7h putkeen ?! Tosin kestää varmaan hetken kuitata univelkoja. Mä niin nauroin tohon ”aurinkoista”, täällä sataa vettä kaatamalla ja ukkoistaa ? mutta juu, lähetän sinullekin vähän aurinkoa, sitä kyllä tarvitaan täällä suomessa ?❤️

Kiitos ❤️ onneksi tilanne on nyt jo paljon parempi ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X