desire nymark - Banneri

Äitiys ei aina ole helppoa mutta silti ihanin ja tärkein työtehtävä jonka voi elämässä saada tai kokea. Vaikka jokainen äiti sekä lapsi (oli sitten vauva, taapero, teini, karvainen, mieslapsi) on erilainen on tiettyjä asioita jotka et voi äitinä välttää, kuten nämä 20 asiaa. Oletteko samaa mieltä?

Kommentit (4)

Olipa jännä postaus, näytin äidille –> melkeen joka kohtaan vastasi joo 😀

Mun suihku kesti tänään jopa peräti 3 minuuttia, muuten kaikki kohdat: check! 😀

Haha mulla on kans välillä ollu sellaisia minuutin kestäviä suihkuja x 3, kun vauva herää kesken kaiken ja juokset paniikissa hoitoaineet hiuksissa kattomaan että mikä hätänä ?

Haha onneksi en ole ainoa joka vetää näitä repeatilla ??

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X