desire nymark - Banneri

Raskaus oli minulle rankka aika, täynnä kipuja ja voin oikeasti sanoa että vihasin koko raskautta. Jos oli jotain mitä vihasin vielä enemmän kuin sitä isoa vatsaa joka oli tiellä koko ajan ja pahoinvointia joka kesti ihan synnytykseen saakka, oli rasittavat ihmiset mun ympärillä. Näitä löytyy ihan joka paikasta. Kaupausta, työpaikalla, suvusta, facebook kavereista, vauva foorumeilta.

STEPHEN KING TARINANKERTOJA
Kuunnelkaa tarkasti, koska nyt jaetaan synnytyskertomuksia. Kertomuksia miten siskon veljen koirankusettaja repeili niin että jouduttiin laittamaan 180 tikkiä, miten lapsi kuoli synnytyksessä ja miten napanuora oli 3 kertaa vauvan pään ympärillä. Ja miten taas veljen tyttöystävän kaukainen serkku ei kerennyt sairaalaan asti vaan joutui synnyttämään autossa, ilman kätilöä tai lääkäriä. ”Mutta toivottavasti sulla menee paremmin”.

NIMIKIRJA
Tuskin olet kumppanisi kanssa miettinyt nimiä tulevalle vauvallesi joten onneksi saat sen kanssa apua. Tottakai että haluat saada nimiehdotuksia, kun hän nyt oli ihan työmatkalla miettinyt että trendikäs Pikachu olisi teidän kultakimpaleelle sopiva vaihtoehto. Ja tottakai että haluat kuulla miten se yksi ja ainoa nimi johon olet rakastunut ei sovi, koska hän tuntee sellaisen henkilön yläasteelta joka oli samalla luokalla ja todella rasittava. 

XS-XL TUTKIJA
Tämä on se henkilö joka kysyy jos olet varma että et ole saamassa kaksosia tai jos laskettuaikasi on huomenna eikä kolmen kuukauden päästä. Tämä on myös se henkilö joka kertoo miten pienikokoinen olet jos et vielä omista kunnon pallovatsaa tai ole ryhävalaan kokoinen ja kysyy missä piilottelet vauvaasi, tai jos nyt oikeasti ylipäätänsä olet raskaana. Et oikein pysty sanomaan jos tämä on tarkoitettu humoristisena heittona vai ei mutta saa olosi epämukavaksi.

MANAAJA
Jos näytät vähän liian onnelliselta manaaja ilmestyy paikalle. ”Odota vaan kunnes lapsi syntyy. Et ikinä enää nuku, syö, naura, hengitä, harrasta seksiä tai lähde lomamatkalle!”. Ilmeisesti et tiedä miten rankkaa lapsen saaminen on ja tällä ihmisellä on tehtävänä tehdä sinulle harvinaisen selväksi miten paskaksi elämäsi muuttuu.

DR. OZ
On pyhä ihme että olet pärjännyt näinkin kauan, kun miettii sun epäterveellisiä elämäntapoja. Eihän kukaan muuten olisi neuvoja antamassa, mutta koska tässä nyt on vauva mukana kuvioissa. Tämä ihminen on se joka repii kahvimukin kädestäsi tai kertoo miten säilöntäaineet ja kynsilakka vaikuttavat sikiöön. Pidetään huolta että meidän verorahat eivät mene sinun vauvaan, jos vaikka häneltä pitää leikata häntä pois kun syöt eineksiä.

KYSEENALAISTAJA
Tämä on se henkilö joka ei voi ymmärtää miksi toiset ihmiset haluavat lapsia ja kyselee jos raskautesi oli vahinko ja keskeyttäminen liian myöhäistä. Näillä henkilöillä on tärkeää kertoa sinulle miten sinun lisääntymisesi ei sovi heidän aikatauluun ja ehkä sinun pitäisi kysyä lupaa niiltä seuraavalla kerralla. Ilmeisesti olet liian nuori, läski, vanha, hauska tai pitkä saamaan lapsia juuri nyt.

SUKUPUOLI FANAATIKKO
Jos sinulla on tyttö haluat pojan tai toisinpäin. Jos tämä on ensimmäinen lapsesi sinä haluat tytön ja miehesi pojan, koska niinhän sen pitää olla. Niinhän se aina on. Tämä on myös henkilö joka flippaa ihan totaalisesti jos et halua selvittää vauvan sukupuolta. ”Etkö halua tietää?!”. 

YLLÄTTYNYT PUHALLUSNUKKE
Nämä henkilöt kyselevät viikoilla 37 ”oletko VIELÄ raskaana?!”, ”etkö ole vielä synnyttäny?!” tai lohduttava ”ehkä se ei vaan halua tulla pois”. Koska itsehan saat valita tasan tarkkaan sen päivän kun synnytyksesi alkaa. 

AHDISTELIJA
Näet miten tämä henkilö lähestyy sinua salamannopeasti ja laittaa kädet suoraan sun vatsallesi, kysymättä lupaa koska jokainen raskaanaoleva nainenhan tykkää siitä kun vatsaa kosketellaan tai taputellaan. Kyllä, raskaanaolevia naisia saa kosketella, vaikka et edes tunne niitä. Raskaanaolevat naiset ovat näyttelyeläimiä.

Suuri osa teistä varmaan samaistuu tähän listaan totaalisesti, jotkut taas ovat sitä mieltä että raskaanaolevat naiset ovat rasittavia tapauksia. Raskauden aikana nainen joutuu kestämään supistuksia, hormooneja, närästyksiä, peräpukamia, ison vatsan, suonenvetoja ja he tietävät että se pahin ja pelottavin asia on vielä edessä, eli synnytys. Annetaan siis raskaanaolevien naisten olla ilman meidän typeriä neuvoja, ilman ahdistelua ja ei tehdä niitten elämästä vaikeampaa kun mitä se jo on.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X