desire nymark - Banneri

Luin että Kim Kardishan ja Kanye West ovat palkanneet sijaissynnyttäjän kantamaan heidän kolmatta lasta. Mun raskausaika oli sen verran paska että en voi muuta sanoa kun I feel you girl. Toisaalta en kyllä silti haluaisi että joku toinen kantaisi mun lasta huvin vuoksi jos itsekin pystyisin siihen, vaikka raskaus ja synnytys ei mitään herkkua ole.

Uutisten mukaan Kim ja Kanye maksavat sijaissynnyttäjälle vähän päälle 100.000 dollaria, mikä sinänsä on ihan hyvä summa koska tavallisesti tällaisesta tehtävästä maksetaan 45.000 dollaria. Sanoin miehelle että jos toinen muksu hankitaan niin minulla on sama hinta – me ei ilmeisesti siis olla toista muksua hankkimassa. Rupesin sitten miettimään mitä tekisin jos minä olisin se valittu henkilö joka saisi vuokrata kohdunsa Kimille ja Kanyeille.

1. 100.000 dollaria olisi suuri apu kaikille raskausoireille. Moikka vaan fyssari, hieroja, kosmetologi (jos samanlainen hormooniakne olisi tiedossa kuin viimekerralla), sokerointi ja kaikki muut hömpötykset.

2. Pyytäisin kaikkia kutsumaan minua jollain K:lla alkavalla nimellä kuten esim Kassandra tai Kiki. Muutenhan masuasukki menisi ihan sekaisin ja luulisi että ei sovi Kardashianin klaaniin jos kohdun omistajaa kutsutaan nimellä Desire tai Dessi.

3. Kaikki lipkitit. Pitäähän perheyritystä tukea (ja moikka päivystäminen Kylien kotisivuilla kun uusia sävyjä julkaistaan).

4. Katsoisin kaikki Kardashianin ohjelmat, jopa Kocktails with Khloe vaikka se oli ehkä maailman isoin floppi.

5. Etsisin itselleni Squad:in. Eihän täämä julkkisvauva voi syntyä tähän maailmaan siinä uskossa että maailma on rauhallinen ja hiljainen paikka.

6. Pyörisin pelkästään naisten kanssa. Vauvan pitää jo masuasukkina oppia että hänen elämässä on akkavalta – hänellä tulee jopa olemaan kaksi mummoa (Caitlyn you know).

7. Tällä tehtävällä on varmaan salassapito sopimus, mutta vaatisin silti että kaikki ystävät sekä perheenjäsenet kutsuvat minua valituksi kohduksi – koska miksi ei?

8. Jos salassapito sopimusta ei olisi olemassa päivittäisin instagramiin kaiken – siis ihan kaiken. Kun odotin Kirppua kukaan ei ollut kiinnostunut mun hormooniaknesta tai peräpukamista mutta jos Kimin vauvan synnyttäjällä on peräpukamia sehän on uutinen!

9. Kimin sijaissynnyttäjä ei saa värjätä hiuksia. Käyttäisin platinavaaleita peruukkeja koko raskausajan, pitäähän biologista äitiä kunnioittaa.

10. Tulevaisuudessa olisin nimenomaan se ärsyttävä äiti, joka keskeyttää kaikki muut perhekahvilassa istuvat äidit kun puheenaiheena on raskaus tai synnytys ”koska minähän…

Tämä oli siis sarkastinen läppä. En ikinä suostuisi sijaissynnyttäjäksi, vaikka olisi millainen palkkio luvassa tahansa. En tiedä minkä takia Kim Kardashian on päättänyt käyttää sijaissynnyttäjää, saattaahan siinä olla jokin lääkkeellinenkin syy mutta jos ei ole en ymmärrä miksi kukaan ei haluaisi omaa lasta kantaa tai synnyttää, vaikka ne raskausoireet ihan perseestä ovat.

Kommentit (8)

Hauska kirjoitus ja tykkään blogistasi. Ainoa mikä otti itsellä niin kannattaa lukea taustat ennen kuin kommentoi. Se on valitettavan yleistä, nyt oletit että kyseessä oli muut syyt kuin oikea fyysinen syy.

Haha!

100.000 verottomana niin minä voisin sijaissynnyttää. Kirjoittaisin muistelmat ajasta ja tekisin pari nollaa tuohon perään. 😀
Se miten se on fyysisesti mahdollista on toissijainen seikka. Synnyttihan Arnoldkin Junior-leffassa 😀

https://faijahommia.fi/

Haha tota mä en ees miettiny mutta tottakai että siitä kirjoittais muistelmat! ??? MUTTA jos mies osaisi kantaa lasta niin ilman muuta käyttäisin mun omaa miesti sijaissynnyttäjänä ?

Hauska postaus! Kimillä on tosiaan terveydelliset syyt, ja vieläpä vakavat sellaiset – kannattaa googlata, käsitelty myös Kardashianeissa 🙂

Kiitos ❤️ okej, näin mä vähän ajattelin myös että saattaa olla, mutta kun googletin asiasta niin oli eri inffoa joka paikassa ?

Lääketieteellisistä tai muista syistä huolimatta, kaikki eivät voi tulla raskaaksi vaikka itse haluaisivatkin!

Silloin ymmärrän enemmän kuin hyvin että käytetään sijaissynnyttäjää, mutta onhan niitä myös jotka käyttävät ”ihan huvin vuoksi” koska ei halua/jaksa itse ?

Kiitos! ? niin mä kyllä oletin joo, mun mielestä joka toinen julkkis käyttää sijaissynnyttäjää nykyään ? toisaalta saattaahan se olla että eivät pysty uransa takia itse kantamaan lasta? En tiedä ? ajattelin että kun Kim on jo kaksi lasta saannut niin olisi myös pystynyt tämän kolmannen itse kantaa, mutta voihan niitä komplikaatioita tulla myöhemmin kans ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X