desire nymark - Banneri

HIUKSET VETI SANNIKS

En ole värjännyt hiuksiani vuoteen. No alkuviikosta päätin sitten repäistä ja halusin mun liukuvärjäyksen (lue juurikasvu) pois. Vaalensin hiuksia kerran, otin peilin mukaan suihkuun ja näin että niistä tuli valkoiset, aattelin että JES tämähän onnistui hienosti. Pelkäsin kuitenkin että ne olisivat liian keltaiset, joten suttasin sitten normitapaan Fudgen hopeashamppoota ja annoin vaikuttaa.

Tämän jälkeen en tietenkään katsonut itseäni peilistä, heitin hiukset turbaaniin ja jatkoin elämää. Vasta sitten vessanpeilistä huomasin että jopas, sieltähän pilkuttaa jotain sinistä. Otin pyyhkeen pois ja huomasin että olin smurffi. Mikäs siinä, I’m owning my blue hair like it’s nobodys goddamn business. Leikitään sannia hetken, kunnes haalistuu.

Kommentit

6 kommenttia
Desire Nymark

Tukusta ostin vaalennusjauhetta ja hapetetta. Olen siis ammatiltani kampaaja ?

Avatar

Kivaltahan nuo hiukset näyttävät, vaikka vähän siniseen taittavatkin. Onnistunut lopputulos siis joka tapauksessa 🙂

Avatar

Upeat hiukset!

Avatar

Kauniit hiukset, älä hättäile ! Minulla tulee taas Aino Rossi mieleen. Käsittelitkö myöskin pidennykset samalla ? Itselläni olisi juurikasvu näiden microsinettien kanssa ja ajattelin tehdä juurikäsittelyn ja eihän siitä sinetit taikka hius kärsi mitenkään kuin en vaalenna ! Pidennykset ovat slaavilaista hiusta tummanruskeata ja vähän punaruskeita raitoja.

Desire Nymark

Kiitos! 😀 toi sininen sävy lähti aika nopsaa pois 🙂 ja juu, laitoin hopeashamppoota pidennyksiin myös 🙂

Avatar

Moi!! Tää on jo vanha juttu.. Mut silti. Millä värjäsit tyven että sait sen vaaleaksi yhdellä kertaa?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä